Peak ashwaganda pro stressz ellen

 • Csökkenti a stressz kialakulását
 • Fokozza az immunrendszer működését
 • Növeli az állóképességet
 • csökkenti az ízületi gyulladást
 • Cégvezetők, döntéshozó emberek, közéleti szereplők számára kötelező!

60 kapszula/ 60 adag

♥  Vásárlói információ!

Legyél azonnal törzsvásárló és vásárolj kedvezményesebben a Naturalolajok Webshopban! Kattints ide

6 590 Ft

Elérhető: 1 készleten

 Ingyenes szállítás: 40.000 ft felett

 Biztonságos fizetés: Bankkártya és átutalás

 Hónap ingyenes terméke: 40.000 ft felett

 Ingyenes szállítás: 40.000 ft felett

 Biztonságos fizetés: Bankkártya és átutalás

 Hónap ingyenes terméke: 40.000 ft felett

Megosztás:

Csomag ajánlatok

Az Ashwagandát, álombogyó néven is megtalálod az interneten. Itt számos olyan tulajdonságát fogod megtalálni, amiből töredéket ide is idézünk – az Ashwaganda PRO működni fog. Mire való?

 

A trópusi Indiában őshonos álombogyó-bokor az 1,20 méter magasságot is elérheti. Ágait szürkés szőr borítja, a levelei megnyúlt tojásdad alakúak. Forrt szirmú, kissé lekerekített cimpájú, zöldessárga virágai négyes-hatos csoportot alkotnak. Apró termése vörös, fényes bogyó.

További megnevezései: ashwagandha, indiai ginzeng, téli cseresznye és álombogyó.

 

Étvágy-és anyagcsere-fokozó, valamint nyugtató hatása van. A szteroid-glikozidoknak köszönhetően stresszoldó tulajdonságú; növeli a szervezet ellenálló-képességét és jótékony hatással van az immunrendszerre. A witanolidok fertőtlenítő és gyulladásgátló hatása is bebizonyosodott.

 

Az ashwaganda jelentése “smell of horse”, azaz a ló szaga. Nevét pedig onnan kapta, hogy a friss gyökér ló szagot áraszt magából. A közhiedelem szerint a növény erősíti a lovat, és növeli a nemzőképességét. A legtermészetesebb stresszoldó!

Mivel általában a függőségekkel általában valamilyen szociális kapcsolati hiányt vagyunk hivatottak tünetileg kezelni. Ragadd meg a probléma gyökerét az aswhagandával! Mire használták régen, és most már kapszula formájában mire használhatjuk ma?

 

 • csökkenti a mellékvesék fáradtságát
 • harcol a stressz és a szorongás ellen
 • csökkenti a depressziót
 • kiegyensúlyozza a vércukorszintet
 • javítja a memóriát
 • fokozza az immunrendszer működését
 • növeli az állóképességet
 • csökkenti az ízületi gyulladást

Az Ashwagandha sok száz éve ismert, népszerűbb úgynevezett adaptogén az indiai gyógyításban. Segíti a testet az élettani folyamatok stabilizálásában és ezáltal az egészséges egyensúly fenntartásában. 

 

Az Ashwagandha avagy a Withania Somnifera, vagy más néven indiai ginzeng, támogatja egy szervezet biológiai stresszorokkal szembeni ellenállását. Az Ashwagandhát ugyanolyan régóta használják az ayurvédikus gyógyításban, mint mondjuk a kamilla teát.

 

El kell azonban ismernünk, hogy az összes azonosított hatása még nincs kellően bizonyítva. Azonban egyéni vizsgálatokból rengeteg funkciót ismerünk, hogyan HAT. Tehát ami bizonyított:

 

 • a depressziós hangulatokat enyhíti
 • a kortizol szintet csökkentia tesztoszteron szintet emeli
 • a fáradtság csökkentése pozitív hatással van a vérnyomásra, a vércukorszintre és a koleszterinszintre
 • a fizikai teljesítményed is javul

Milyen hatása van az ashwagandának?

 

Ez egy erős adaptogén, ami arra hivatott, hogy erőt adjon az idegrendszernek, hogy jobban tudjon alkalmazkodni a külső hatásokhoz. Segít leküzdeni a szorongást, ami napjainkban elég széles népbetegséggé nőtte ki magát.

 

Az álombogyó csökkenti a kortizol szintet (stresszhormon), és elnyomja annak immunszupresszáns hatását. A stressz csökkentésén kívül növeli a fizikai teljesítményt, javítja a memóriát és úgy tűnik, hogy az Alzheimer kórban szenvedőknek is nagy segítségére lehet.

 

Hogyan alkalmazd?

A legkisebb hatásos dózis 300 mg, de az optimális dózis 6000 mg mennyiség elosztva 3 részre a nap folyamán. A kisebb adagok kiválóan alkalmasak a stressz, szorongás és a düh csökkentésére.

 

Növeli a LH (luteinizáló hormon) szintjét, ami sportolóknak jó hír. Az LH hatására kezd el a szervezet például tesztoszteront termelni. Növeli továbbá a hemoglobin mennyiségét a vérben, ami állóképességi és erősportokban is nagy előny lehet. Növeli a DHEA ( Tesztoszteron előanyaga) szintjét a vérben mintegy 13.2%-kal . Ezen hormonok szintjének növekedéséből adódóan a tesztoszteron szintet is képes feljebb tornászni.

 

Testsúlykilogrammonként 100/200 mg növényi kivonat hasonló hatást képes elérni, mint 500 mcg diazepam (szorongásgátló, antiepileptikus szer), csökkenti az elalváshoz szükséges időt és növeli az alvás minőségét is. Egy 60 napon át tartó ashwagandha kezelés után csökkenés mérhető a C-reaktív pritein szintjében (gyulladásokat hivatott jelezni a szervezetben, minél nagyobb a gyulladás a szervezetben, annál magasabb a szintje).

 

A pulzusszámot is hatékonyan képes csökkenteni egészséges, de szorongással küzdő emberekben. Valószínűleg a csökkenés a kialakuló nyugalom számlájára írható, ami mindenképpen nagy előrelépés lehet.

 

Növelni képes a társadalmi beilleszkedést, akár szorongó, akár egészséges emberekben, ami nagy segítség lehet például, depresszió, stressz és egyéb függőségek leküzdésében.

Forrás: 1 Debnath PK, et al Adjunct therapy of Ayurvedic medicine with anti tubercular drugs on the therapeutic management of pulmonary tuberculosis.
J Ayurveda Integr Med. (2012) 2 Ahmad MK, et al Withania somnifera improves semen quality by regulating reproductive hormone levels and oxidative stress in seminal plasma of infertile males. Fertil Steril. (2010) Effect of withania somnifera on levels of sex hormones in the diabetic male rats

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Peak ashwaganda pro stressz ellen” értékelése elsőként
Kosár
A kosár üres!
Vásárlás folytatása
0