Peak D vitamin spray narancs illóolajjal

 • immunrendszer regeneráló és erősítő hatása van
 • segít a fertőző betegségek leküzdésében
 • a gyermekkorban kialakuló cukorbetegséget megelőzheti
 • segíti a szívinfarktus utáni regenerációt.
 • 2000 IU, nagy dózis
 • Könnyen és finoman bevihető
 • 100% természetes formula
 • Igazi narancs illóolajjal!
 • Akár gyerekeknek is!

20 ml spray / doboz

♥  Vásárlói információ!

Legyél azonnal törzsvásárló és vásárolj kedvezményesebben a Naturalolajok Webshopban! Kattints ide

3 990 Ft

Elérhető: 1 készleten

A termék megvásárlásával 160 hűségpontot szerzel!

 Ingyenes szállítás: 40.000 ft felett

 Biztonságos fizetés: Bankkártya és átutalás

 Hónap ingyenes terméke: 40.000 ft felett

 Ingyenes szállítás: 40.000 ft felett

 Biztonságos fizetés: Bankkártya és átutalás

 Hónap ingyenes terméke: 40.000 ft felett

Megosztás:

Csomag ajánlatok

Mára már hivatalosan is elfogadottá vált, hogy a D vitamin segíthet a járvány elleni védekezésben.
Természetesen nem gyógyít, azonban a nemzetközi tudományos médiában már elismert hatóanyag.
 
D-vitamin spray, eredeti NARANCS OLAJJAL: az erős immunrendszered alapvető vitaminja! 
 

Ebben a D vitaminban semmilyen adalékanyag, összetartó anyag, színezék vagy bármi más nincs, ami mondjuk egy átlagos D vitamin tablettához kell. A D-vitamin ízét, narancs illóolajjal fedtük el, ami szintén nem csak egy aroma vagy valami kemikália. Illatos és gyenge narancs ízű, TERMÉSZETES módon!

 

A D-vitamin az egészséges immunrendszer fenntartásában is segít, azáltal, hogy aktivizálja az a T-limfocitákat, amelyek az kórokozókkal szembeni védekezés fő katonái. Ebből következik, hogy minél alacsonyabb a szervezetben a D-vitamin szintje, az immunrendszer annál kevésbé tudja ellátni a feladatát. (Így nemcsak gyerekeknek hasznos, hogy elkerüljék a tél „kedvenc” betegségeit, mint a megfázást, influenzát és egyéb taknyos-nyúlos zsebkendő apasztó betegségeket!)

 

Vitamin vagy nem vitamin?

 

Jó, ha tudjuk, hogy a D-vitamin valójában nem is vitamin, ez az előanyaga a legősibb hormonoknak. Valójában a nap UVB sugárzásának hatására termelődik a szervezetünkben, pontosabban a bőrben. Igazából, ezért nem is vitaminként tekinthetünk rá, hanem hormonként.

 

Egy zsírban oldódó vitaminról van szó, azaz a zsírokkal együtt a vékonybélből szívódik fel. Hatásával és hiányával egyaránt endokrinológusok foglalkoznak. Eredetileg az UV sugárzás elleni védekezés a fő funkciója és már a földön élő legelső élőlényekben is megtalálható volt, ezért a legősibb „vitaminok”közé sorolják.

 

Miben játszik szerepet a D-vitamin?

 

Szinte, minden szervezetben kimutatták a receptorát. Szerepet játszik a kalcium anyagcsere folyamatokban, DNS osztódásban és körülbelül 3000 gén átíródására van hatással. A D-vitamin, más néven kalciferol két molekulából tevődik össze, a D2-vitamin – (ergokalciferol) és a D3-vitaminból (kolekarciferol).

 

A D2 növényi eredetű és az emberi szervezet kevésbé tudja hasznosítani, mint az D3-vitamint. Ahhoz, hogy ez a vitamin megfelelően tudjon hasznosulni, ajánlott mellé magnéziumot és K2 vitamint fogyasztani.

Melyek a D vitamin legfőbb hatásai?
 
 • immunrendszer regeneráló és erősítő hatása van
 • csontok fejlődésében játszik óriási szerepet
 • segít a fertőző betegségek leküzdésében
 • megvéd a depresszió kialakulásától
 • erős védelmet nyújt a rákos sejtek képződése ellen
 • a gyermekkorban kialakuló cukorbetegséget megelőzheti
 • kontrollálja a vérnyomást
 • segíti a szívinfarktus utáni regenerációt.
 • az elhízás megelőzésében is szerepe van, hiszen hormonként befolyással van a sejtek működésére

Miért kell nemcsak télen, de tavasszal is NAGYON PÓTOLNI a D-vitamint?

 

Sajnos, táplálkozással nagyon kevés D-vitamint tudunk a szervezetünkbe bejuttatni, pedig ennél jóval többre van szükségünk. A téli hónapokban teljesen elfogy a szervezetünkből és március környékére ki merülhetnek a vitaminraktárak.

 

Bár a szervezet, viszonylag hosszú ideig tudja tárolni ezt a hormont, a téli hónapokban annyira kevés a napfény, ami minket ér, hogy szükségessé válhat a pótlása.

 

Okoz valamilyen bajt a D-vitamin hiánya? IGEN!

 

Ha nincs elég D-vitamin a szervezetünkben, az kihatással lehet az immunrendszerünkre. Könnyebben megbetegszünk és elhúzódhat a gyógyulás folyamata.

 

A D-vitamin segít elkerülni a krónikus betegségeket?

 

A D-vitaminnak nem csak a csontképzésben, hanem a sejtosztódásban és azok érési folyamatában is fontos szerepe van, így a D-vitamint a rák megelőzéssel hozták szoros kapcsolatba. 

 

Ezen kívül egyre több kutatás bizonyítja, hogy van összefüggés a D-vitamin szint és a cukorbetegség kialakulása között. A D-vitamin javítja az inzulint termelő sejtek működését – így csökkenti a diabétesz kialakulását.

 

Természetesen a vitaminok kiegészítők – az étrenden, mindennapi aktivitáson áll vagy bukik főképp megannyi krónikus betegség! Viszont a kiegyensúlyozott vitaminpótlásra odafigyelni nem nagy áldozat, pláne ha talán egy kis százalék esélyt is ad, hogy elkerüljük az olyan krónikus betegségeket…

 

Miért ajánlatos a D-vitamin pótlás kifejezetten nőknek?

 

A  D vitamin fontos anyag a hormonrendszer, immunrendszer, csont,- izom, és idegrendszer normális működéséhez. 30 éves kor felett a nőknek kiemelten figyelni kell a megfelelő D vitamin bevitelre, hiszen a nők az idő előrehaladtával egyre inkább ki vannak téve a csontritkulás veszélyének.

 

Miért kell a férfiaknak is pluszban a D-vitamin?

 

A “Clinical Endocrinology” című orvosi lapban megjelent egy vadonatúj tanulmány, mely arról számol be, hogy leszámolhatunk ezekkel a téli negatív hatásokkal egy kis D vitamin bejuttatásával a szervezetbe. A fent említett klinikai vizsgálat összefüggést tár fel a szervezet D vitamin készletei, és a vér tesztoszteron értékei között – ezt a tényt a Synlab kutatócsoportja állapította meg Heidelbergben.

 

Nyilvánvaló hogy összefüggés van a test D vitamin telítettsége és a szervezet tesztoszteron termelése között. Amennyiben egész évben optimálisan feltöltött D vitamin raktárakat szeretnénk, akkor kerül szóba a D vitamin étrend-kiegészítő alkalmazása.

 

Mindenkinek, aki a téli hónapokban fáradékonysággal, csökkent szexuális vággyal, erőtlenséggel, kedvetlenséggel, alvászavarokkal, téli depresszióval küszködik, érdemes elgondolkodnia D vitamin kiegészítő szedéséről, illetve esetleg a D vitamin szintjének megméréséről.

 

A “napocska-vitamin” miért pont táplálékkiegészítőből?

 

A D-vitamin elsődleges forrása a napsugárzás, de még táplálkozással is pótolhatjuk hiányát: például májban, tőkehalmáj olajban, tojássárgájában is nagyobb mennyiségben megtalálható.

A D-vitamin pótlás alapvető fontosságú a gyerekeknek! Miért?

 

A D-vitamin egyik legismertebb szerepköre az, hogy a kalcium felszívódásának szabályozásával szerepet játszik a csontok, ízületek, fogak optimális fejlődésében, megerősítésében – ez a gyermekek esetében mondani sem kell, hogy mennyire kiemelt jelentőséggel bír!

 

“Már gyerekkorba fektetni kell a bankba…”

 

Talán életszerű a példa, de igaz. A D-vitamin pótlást a gyerekeknél képzeld el, mint egy kis előtakarékosságot… korán kell elkezdeni és rendszeresen, hogy felnőtt korra stabil alapokat kapjunk. A gyerekeknél nemcsak azért kiemelt szerepű a D-vitamin, mert szükséges a vázizomzat fejlődéséhez – de a gyerekek pont azok, akik félelmet nem ismerve jönnek-mennek-kúsznak-másznak…esnek… és a csontjaik is könnyen törhetnek. A D-vitamin a regenerációban, csontgyógyulásban is segít!

 

A fogak optimális fejlődéséhez is kell a D-vitamin!

 

Hiába neveljük a csemeténket arra, hogy az estimese előtt iszkoljon be a fürdőszobába a fogkefével matinézni… ez sajnos kevés. A gyermekkori D-vitamin hiány sajnos felnőtt korra sorvadó, lyukas, szuvasodó fogakat eredményez… Így gondoskodjunk a kicsik D-vitaminjáról… vagy a fogtündér súlyos összegeket gyűjt nekik a párna alatt a szájsebészeti programokra…

 

Mi az előnye a spray-nek a tablettával szemben?

 

 • Ebben a D vitaminban semmilyen adalékanyag, összetartó anyag, színezék nincs, ami mondjuk egy átlagos D vitamin tablettához kell. A D-vitamin ízét, narancs illóolajjal fedtük el, ami szintén nem csak egy aroma vagy valami kemikália. Illatos és gyenge narancs ízű, TERMÉSZETES módon!
 • Könnyebben bevihető, nem kell kapszulákkal bajlódni, hiszen sok gyerek – de felnőtt számára is okozhat gondot a kapszulák lenyelése. Nem kell kínozni a gyerkőcöt lenyelhetetlen és/vagy fura ízű tablettákkal! A legegyszerűbb a spray megoldás! 1 fújás – amivel a D-vitamin bevitelt máris kipipálhatjuk! Ráadásul természetes narancs aromával – hogy ne legyen egy kisebb cirkusz a bevitele! 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Peak D vitamin spray narancs illóolajjal” értékelése elsőként
Kosár
A kosár üres!
Vásárlás folytatása
0