Peak epa/dha/gla Halolaj kapszula

Mitől más a Peak halolaj? Ez GLA-t is tartalmaz (az EPA és a DHA a halolaj)

 • Védi a szív-, és érrendszert
 • Teljesítmény-, és agyi funkciók fokozása
 • Enyhíti az edzések okozta szövetkárosodást és gyulladást
 • Csökkenti a magas vérnyomást
 • Felerősíti az anyagcserét

90 db 1400 mg-os kapszula/ doboz

♥  Vásárlói információ!

Legyél azonnal törzsvásárló és vásárolj kedvezményesebben a Naturalolajok Webshopban! Kattints ide

5 590 Ft

Elérhető: 1 készleten

 Ingyenes szállítás: 40.000 ft felett

 Biztonságos fizetés: Bankkártya és átutalás

 Hónap ingyenes terméke: 40.000 ft felett

 Ingyenes szállítás: 40.000 ft felett

 Biztonságos fizetés: Bankkártya és átutalás

 Hónap ingyenes terméke: 40.000 ft felett

Megosztás:

Csomag ajánlatok

Vannak olyan zsírsavak, melyek nélkül nem működhet megfelelően a tested, ilyen az EPA és DHA zsírsav is. Akár sportolsz, akár nem szükséged van zsírsavakra!
 
E csoda-zsírsavak által felerősített anyagcsere rengeteg előnyt kovácsol a testben: gyorsabb zsírégetést, szebb bőrt, élesebb, tisztább látást, szabályozottabb hormonháztartás működést, erősebb immunrendszert, rugalmasabb izomzatot (ha merevnek érzed az izmaidat, vagy izomfájdalmaid vannak, az DHA/EPA/GLA kötelező), vitalitást, erősebb szív-, és érrendszer, briliáns agyi funkciókat.

A csecsemők számára alapvető a DHA, a gyerekek agyi fejlődésében létfontosságú.

 

A Peak halolaj az EPA/DHA emellett egy harmadik zsírsavat is tartalmaz – a GLA-t. Ez az omega 6 zsírsav ugyanúgy mint a halolaj, rendkívüli tulajdonságokkal rendelkezik, többféle rákbetegség kialakulását akadályozhatja és szépítő, fiatalító tulajdonságokkal rendelkezik.

 

EPA: eikozapentaensav
DHA: dokozahexaensav
GLA: gamma-linolénsav

 

Nekünk pontosan ugyanaz az éles, tiszta, fiatalos pörgés kell a fejünkben, mint 20 évvel ezelőtt. Tiszta agyra van szükséged, és ezt a legtöbb ember elveszíti, ahogy idősödik. Megtartani NEM LEHETETLEN, de tenni kell érte!

 

Az agyi funkciók, pontosan UGYANOLYANOK, mint az izmok. Ha edzed, formában marad!

 

Egy új UCLA vizsgálatban derült fény arra, hogy egy olcsó, könnyen elérhető, recept nélkül kapható kapszula több évvel fiatalíthatja az agyadat. A legokosabb emberek mind, használják! Pláne ha különleges és tehetséges a gyerek.

 

Egyetlen dolgot csinál ez a kapszula: segít az agyadnak jobban funkcionálni, és megállítja annak öregedését. Ahogy idősödsz, az agyad egyes területei akár 0.5%-ot is zsugorodhatnak évente. A szürke állomány eme vesztesége okozza azt, hogy öregebb korunkban gyengül az agyi tevékenységünk. A hippocampus főként érintett, ezért ilyenkor a memória és a tanulási képességeink romlik.

Az UCLA tanulmány azonban megmérte eme emlegetett kapszula hatékonyságát és a következő történt.

 

265 felnőtt nőnek és férfinak adtak ilyen tápanyagot, akik 65 éves kor felett voltak, majd MRI-n szkennelték az agyukat.

 

UCLA kutatói azt találták, hogy ez a tápanyag az agykéreg tevékenységét 14%-kal fokozta. Ezeknek az embereknek a hippocampusa 14%-kal volt nagyobb azokhoz képest, akik NEM vették be ezt az anyagot.

 

Gondold meg! 14%. Ennyit 28 év alatt zsugorodik az agyad.

 

Más szavakkal, 28 évet fiatalodtak ezek az emberek fejben pár hét alatt. Dr. Cyrus Raji, ennek az UCLA vizsgálatnak a vezetője, nehezen tudta rejtegetni izgalmát.

 

Mert mi az alternatívád?

Az, hogy ha nem használod ezt a a kifejezetten a problémára kifejlesztett terméket, akkor szépen csendben zsugorodnak össze napról,-napra a lehetőségeid is. 

 

Mi ez az agynak kifejlesztett Tápanyag, amivel a tanulmány készült? A DHA zsírsav.

 

Tudom, a halolajról már elég sokoldalúan írtam, de egyszerűen NINCS más, ami ezt tudná tenni a szervezetünkkel. Az agyunk kb. 60% zsír, ráadásul DHA. A DHA-val egyszerűen az agyad építőanyagát viszed be a testedbe. Ezzel regenerálódik az agy, ezzel tud új ágakat építeni, vagy a kapcsolatait karban tartani.

A gyerekekre még kitérnék egy pár sorban, mert valamiért nem ment még át ennek a fotossága!

 

A világ egyik legpotenciálisabb tápanyag forrása az anyatej. Van olyan UCI vizsgálat, amely azzal foglalkozott, hogy az anyatej DHA tartalma hogyan folyásolta be a magzat neuronjainak fejlődését. Csak vess egy röpke pillantást a  képre! DHA nélkül a neuronok nem nyúlnak ki olyan messzire, nincsenek olyan kiterjedt kapcsolataik, mint DHA-val. Mindenkinek aki kevés halat fogyaszt, HALOLAJAT kellene szednie.

 

1. Kép: DHA hiány esetén a neuronok állapota
2. Kép: DHA jelenlétében a neuronok állapota

 

Nyugodt szívvel tudom neked ajánlani a halolajat, úgyis pár hét alatt elfogy és a családod minden tagjának is tudsz adni belőle.

 • Forrás:

  Dr. Al Sears, 2 J.V. Pottala, K. Yaffe, J.G. Robinson, M.A. Espeland, R. Wallace, W.S. Harris. Higher RBC EPA + DHA corresponds with larger total brain and hippocampal volumes: WHIMS-MRI Study. Neurology, 82 (2014), pp. 435–442

   

   

Melyek a halolaj, azaz az EPA és a DHA tulajdonságai az emberi szervezetre?

 

  • ez a termék más néven halolaj, mely elsődlegesen a halak májából kivont olaj. A halolaj ismert egészségvédő hatása annak EPA, és DHA tartalmával van összefüggésben. 
  • az EPA/DHA hatékonyan segít a már kialakult szív- és érrendszeri megbetegedések kezelésében. Ez klinikailag igazolt.
  • az EPA/DHA csökkenti a magas vérnyomást, a trombózis veszélyét enyhíti
  • az EPA/DHA csökkenti az epekő kialakulásának kockázatát
  • az EPA/DHA  jótékony hatással bír a szem öregedéssel járó degenerációjának leküzdésében
  • az EPA/DHA folyamatos fogyasztás esetén a rák egyes eseteinek kialakulásának esélyét nagy mértékben csökkenti – a már kialakult mellrák, és hasnyálmirigyrák további terjedését akadályozhatja, bélrákos, tüdőrákos, prosztatarákos betegek túlélési esélyét nagymértékben javítja
  • az EPA/DHA  koleszterin szint csökkentő hatású
  • az EPA/DHA védi az izomszövetet, növeli az inzulin érzékenységet, segíti a zsírszövetek lebontását, elősegíti az atlétikus megjelenés kialakulását
  • az EPA/DHA fejfájásokat és a depresszió tüneteit enyhíti
  • a EPA/DHA asztmás betegekben jótékonyan segíti a tüdő működését, csökkenti a dohányzás okozta károkat a tüdőben
  • a EPA/DHA enyhíti a menstruáció előtti időszak tüneteit
  • a EPA/DHA  javítja a bőr kondícióját aknés betegeknél, segít megbirkózni a bőr túlzott napozás következtében történő leégésével, enyhíti a viszketést
  • a EPA/DHA kimeríti a szervezet E vitamin készleteit, ezért ajánlott mellé megfelelő E vitamint mennyiséget is szedni
  • az általános, megelőzési célokra alkalmazott halolaj mennyiség egészséges szervezet esetében kb. 540 mg EPA, és 360 mg DHA
  • a halolaj egészségvédő tulajdonságait leírni egy teljes könyvben lehet, ez csak egy kivonata a pozitív befolyásának a testünkre

Miért van GLA zsírsav is a Peak halolajban?

 

A Peak halolajában GLA zsírsav is van.

A legtöbb orvosi hatóság, mint például az amerikai Most University of Maryland, Orvosi szakszekciója a ligetszépe olaj használatát szoptatás alatt is biztonságosnak tartja. Azonban minden esetben konzultálj az orvosoddal, ha folyamatosan szedni akarnál GLA zsírsavakat is a terhességed vagy a szoptatás alatt. Hosszú kutatás nem készült a ligetszépe olaj használatára vonatkozóan, de SEMMI sem utal arra, hogy a babák vagy az anyukák egészségére veszélyt jelentene. A tény az, hogy az anyatej GLA-t és LA-t is tartalmaz, amely a ligetszépe olaj egyik hatóanyaga.

 

Mire jó a GLA? 

A ligetszépe magja egy gamma-linolénsav (GLA) nevű, külön­leges zsírsavat tartalmaz. Ez a növény olajának hatóanyaga, és a benne található összes zsírsav mintegy 7-10 százalékát teszi ki. A GLA a szervezetünkben hormonszerű anyagokká alakul át, például prosztaglandinok és leukotriének, amelyek gyulla­dáscsökkentő hatással rendelkeznek.

A gamma-linolénsavat a szervezetünk másfajta zsírokból, pél­dául a növényi olajokban és a többszörösen telítetlen margari­nokban található linolénsavból is elő tudja állítani. Sokunk szer­vezetében azonban nincs elegendő az átalakításhoz szükséges enzimből. A ligetszépe olajjal azonban pótolni lehet a hiányzó mennyiséget.

Gyulladáscsökkentő hatása miatt a ligetszépeolaj számos be­tegség ellen is hatékony:

 

Száraz, gyulladt bőrre: Ekcéma és bőrviszketés akkor is kialakulhat, ha a szervezetünkben zavart szenved az élelmiszerek­ben lévő zsírok gamma-linolénsav-vá átalakítása. Ligetszépeolaj szedésével 3-4 hónap alatt enyhíthetjük a viszketést, és csök­kenthetjük az addig használt hatóanyagos krémek és gyógyszerek szükséges adagját.

 

Menstruációs panaszok esetén: A ligetszépeolaj hatékonyan enyhíti a menstruáció előtt vagy alatt jelentkező tüneteket, pél­dául az emlő érzékenységet és az alhasi görcsöket.

 

Reumás fájdalom csillapítása: Egyes betegeknél a ligetszépe­olaj enyhíti a reumás ízületi gyulladással járó fájdalmat. A leg­jobb omega-3 zsírsavakkal együtt alkalmazni (olajos húsú ha­lak, lenmag és kiegészítők fogyasztásával juthatunk hozzájuk).

 

Egyéb gyulladásos betegségek ellen: A ligetszépe olajat más, gyulladással járó rendellenességek, például rozácea, akné és rán­dulások kezelésére is felhasználhatjuk.

Miért szükséges a férfiak számára?
 

A Peak halolaja, GLA zsírsavat is tartalmaz plusz adalékként. Omega 3 és 6 zsírsavak nélkül nem csoda, ha minden tagod fáj és semmire sem emlékszel!

A zsírsavak a makro tápanyagok közé tartoznak. Ezek a zsírsavak többek között a szöveteken át történő vérátömlés, szív-, és érrendszer, immunrendszer, fizikai teljesítmény, a nemi rendszer és a hormonrendszer bizonyos területeinek működését szabályozzák. Tehát a legfontosabb hatásuk, hogy enyhítik az edzések okozta szövet károsodásokat, és gyulladásokat a hormonrendszerre gyakorolt hatásukon keresztül.

 

Ezek a zsírsavak nélkülözhetetlenek az egészséges szív és érrendszer müködéséhez, a teljesítményed és az agyi funkcióid fokozásához. Azok a sportemberek, akik ilyen zsírsavakat megfelelő mennyiségben fogyasztanak, az oxidációs és anyagcsere folyamatot felgyorsítják, kitartóbbak lesznek az edzések alatt, magasabb teljesítményt nyújtanak, jobb izomzatot építenek, gyorsabban kipihenik a kemény edzéseket, hatalmas mennyiségű testzsírt égetnek el, és a szövetekben lévő felesleges vizet is kiürítik. Az EPA, DHA, GLA zsírsavak, ezeket a folyamatokat felgyorsítják. Miközben a telített zsírok, lassítják ezeket a folyamatokat.

 

A húzódások, izomláz, izomfájdalom, izommerevség, izomfáradtság, izületi fáradtság, ízületi fájdalmak és hasonlók, melyek a sportban gyorsan ellehetetlenítik az edzést, a DHA/EPA és GLA -val, hatékonyan enyhíthetők és leküzdhetők.

 

Mi a napi ajánlott mennyiség:

 

Megelőzés vagy egészségvédelmi célból átlagosan 600 mg EPA + 400 mg DHA, és 150 mg GLA szükséges naponta; mely 3 db 1000 mg-os kapszulát jelent. E fenti mennyiségek megduplázása, vagy még magasabb adagok kúraszerű szedése is indokolt, mivel a gyulladásos izom és ízületi fájdalmakat képes megszüntetni. A nagy halolaj mennyiség sok E vitamint emészt fel, ezért a halolaj kiegészítőket E vitamin szedésével együtt a legésszerűbb alkalmazni.

 

Tartalom: 90 kapszula, 1 db 1400 mg-os softgel kapszula / doboz

Fogyasztás: Vegyél be naponta 2 db kapszulát, lehetőleg étkezés közben

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Peak epa/dha/gla Halolaj kapszula” értékelése elsőként
Kosár
A kosár üres!
Vásárlás folytatása
0