Peak Girl Pyruvat Complex zsírégető 9 féle hatóanyaggal

 • Piperinnel, alfaliponsavval, ásványokkal és vitaminokkal

 • Erős zsírégető

 • Növeli az energiaszintet a diéta alatt

 • Javítja a szívműködést

 • Csökkenti az éhségérzetet

 • Természetes, egészséges hatóanyag

120 db 1150 mg-os kapszula / doboz

♥  Vásárlói információ!

Legyél azonnal törzsvásárló és vásárolj kedvezményesebben a Naturalolajok Webshopban! Kattints ide

9 990 Ft

Elérhető: 3 készleten

A termék megvásárlásával 400 hűségpontot szerzel!

 Ingyenes szállítás: 40.000 ft felett

 Biztonságos fizetés: Bankkártya és átutalás

 Hónap ingyenes terméke: 40.000 ft felett

 Ingyenes szállítás: 40.000 ft felett

 Biztonságos fizetés: Bankkártya és átutalás

 Hónap ingyenes terméke: 40.000 ft felett

Megosztás:

Csomag ajánlatok

Tartalom: 120 db 1150 mg-os kapszula / doboz

 

Fogyasztása: A Pyruvate akítv zsírégető, így nem számít, hogy edzés előtt vesszed-e be vagy nem. Fogyassz naponta 4-6 db kapszulát, sok folyadékkal. Ez lehet 3×2 vagy 2×2 étkezések előtt. Lehet 2×3 reggel és este. De a 6 kapszulát egyszerre is beveheted, így egyben le van tudva egész napra.

Nem csak Pyruvate, hanem Pyruvate COMPLEX az a zsírégető, ami természetes, egészséges és VALÓBAN felszívódik. Mik ezek a hatóanyagok a Peak Pyruvatban, amelyek olyan hatékonnyá teszik?

 

– Alfaliponsav: Az alfaliponsav inzulinszerű hatással rendelkezik, segíti a vércukorszint optimalizálását és javítja az inzulinérzékenységet. Alfa liponsavval még erősebb a hatás, ugyanis így több glukóz kerülhet a véredből a sejtekbe.

– Piperin (bors kivonat): ma már nincs magas színvonalú kiegészítő, piperin avagy bors kivonat nélkül. Ez az anyag, nagyon megkönnyíti a szervezeted számára, hogy a hatóanyagok valóban felszívódjanak a gyomorból. Piperin nélkül könnyen lehet hogy a pyruvatod a lefolyóban köt ki. A piperin bizonyítottan természetes antidepresszáns hatású vegyület.

3 féle ásvány (mangán, króm, kalcium): A legtöbb nő ásványanyag hiányban szenved, ezért (is) oly gyakori a csontritkulás vagy egyéb hiányállapotokkal összefüggő betegségek. A Peak Pyruvat Complex ezeket is kiküszöbüli, hiszen a zsírégetéssel gyorsulhat az anyagcseréd.

3 féle vitamin: Akárcsak a piperin esetében, ma már nincs piacképes és hatékony étrend kiegészítő hozzáadott vitaminok nélkül. Ha csak a hatóanyagot látod a kapszulákban: már gyanakodj is.

 

Mi az a szinergizmus?

Az a jelenség, amelnyek során, két különböző gyógyszer egy időben alkalmazva egymás hatását támogatja és erősítik. Ez az étrend-kiegészítőkre is igaz, azaz TÖBB hatóanyag együtt lényegesen ERŐSEBBEN működik. 

 

Ettől olyan erős ez a zsírégető, ami egyáltalán nincs hatással a vérnyomásodra. Akár éjjel is beveheted.

 

A Peak Pyruvat az anyagcserédet mozgósítja, több oldalról, egyidejűleg hat a szervezetedre, a Szent-Györgyi–Krebs-ciklus energiafolyamain keresztül. A pyruvic sav a szervezetedben is termelődik, tehát ez egy természetes és egészséges hatóanyag. Növeli az edzéseidhez szükséges energiaszintet, javítja a zsíranyagcserét és a sejtek inzulin érzékenységét. Erős zsírégető, a naracsbőr legfőbb ellensége. Nem pörget fel, de azonnal fogod érezni, hogy nincs éhségérzeted!

Tehát nem serkent, nem egészségtelen, este is beveheted, és az anyagcsere folyamatot szabályozza bennünk. 

Szent Györgyi Albert nevét mindenki ismeri. Ő és egy kutatótársa Hans Adolf Krebsről kapta ezt az elnevezést, az a természetes anyagcsere folyamat a testünkben, amelyet a Pyruvat rendbe tesz: ez a Szent-Györgyi-Kerbs ciklus. 

A Pyruvat a szervezeted alapanyagcseréjét gyorsítja fel úgy, hogy hatóanyagát tekintve – a pyruvic sav természetes formában, a testedben már ebben a pillanatban is jelen lévő anyag!

 

Először egy kis tudományos alap, hogy megértsük a Pyruvat hatékonyságát! Hogyan lesz az ételedből energia?

 

Az elfogyasztott ételeidet a gyomrod és az egyéb emésztőszerveid megemésztik. Ekkorra már sokkal kisebb méretű molekulákból áll ez az egyveleg, és a különböző tápanyagok készen állnak arra, hogy a szervezeted az úgynevezett Krebs ciklusodba juttassa őket. A Krebs ciklus a szervezetedben zajló folyamat-összesség, amelyben a tested a hidrogén atomot leválassza a molekulákról, hogy azt az elektron-szállító rendszeredbe juttassa. 

 

E folyamat során az adenozin-trifoszfát nagy része a sejtjeid mitokondriumában, mint energiaforrás termelődik. Az említett elektron-szállító rendszer felveszi a hidrogén atomokat, amelyek a Krebs ciklusból érkeznek, és különböző vegyületeken haladnak át (elégnek), hogy oxigénnel egyesülve, vízzé alakuljanak. Minden egyes ilyen folyamat, 11 adenozin-trifoszfátot képez (ATP).

 

Erős zsírégető, a naracsbőr legfőbb ellensége. Nem termogén hatású, de nagyon erős, azaz ha ez nem hat, semmi nem hat! A Pyruvat növeli az edzéseidhez szükséges energiaszintet, javítja a zsíranyagcserédet és a sejtek inzulin érzékenységét. A Pyruvat az egyik legerősebb természetes zsírégető, és ezt számtalan női Peak vásárló alá tudja támasztani. A Pyruvat a szervezeted alapanyagcseréjét gyorsítja fel úgy, hogy hatóanyagát tekintve – a pyruvic sav természetes formában, a testedben már ebben a pillanatban is jelen lévő anyag!

A Szent-Györgyi-Krebs ciklus tehát az elsődleges módszer, hogy a szervezetedet energiát készítsen az ételeidből!

 

Hogyan tudod befolyásolni ezt a ciklust? Azaz mire képes a legsikeresebb egészséges zsírégető, a Pyruvat?

 

A citromsavciklus vagy más néven Szent-Györgyi–Krebs-ciklus alapvető fontosságú anyagcserefolyamat minden olyan élő sejtben, amely oxigént használ a sejtlégzés folyamatában. A piroszőlősav vagy pyruvic sav a Pyruvat zsírégető hatóanyaga, biológiai, biokémiai szempontból igen jelentős vegyület. Köztes termékként keletkezik a szervezetedben a szénhidrátok lebontása során, valamint a fehérjék anyagcseréjében is részt vesz.

 

Ez az anyag, tehát étrend-kiegészítő nélkül is folyamatosan jelen van a szervezetedben.

A piroszőlősav nem más, mint egy végtermék a glikolízis folyamatában. Mindenki tudja, hogy gyors energiapótlásként a glukóz (pl. szőlőcukor), illetve szénhidrátok fogyasztása a legjobb és leggyorsabb megoldás. Ha éhes vagy, bedobsz egy szem szőlőcukrot és indulhatsz tovább. A glukóz közvetlenül a véráramba kerül, és azonnal felhasználható a szervezetedben az energiafolyamatokban. Az összetettebb szénhidrátok, mint például a rizs, burgonya, zabpehely először glukózzá kell hogy alakuljanak a testedben, és csak ezután kerülhetnek a véredbe, hogy az izmaid és szervezeted energiát nyerjen belőlük. 

 

Tehát, amikor a glukóz már a vérben található, akkor használható fel a tested számára az energiafolyamatokhoz. A glikolízis megindulása a szervezet központi parancsára kezdődik meg.

 

A glikolízis során az egyszerű cukrok (glukóz, fruktóz) lebontódnak, és a szervezeted energiát nyer  belőlük. Tehát, a glikolízis egy anyagcsereút, melynek során egy molekula glükóz két molekula piruváttá oxidálódik. Amennyiben NEM szénhidrátokat fogyasztasz, hanem azoknak a köztes végtermékét veszed be, azaz a Pyruvatot – amelynek az energiatartalma gyakorlatilag nulla –, akkor a szervezeted ezt úgy fogja értékelni, mintha ettél volna valamit. 

Mit fogsz tapasztalni azonnal a Pyruvat zsírégető használatakor?

 

 • optimalizálja a fizikai teljesítményedet – jobban megy az edzés, holott nem is ettél
 • növeli az energiaszintedet a szervezetedben (átlagosan 17 %-kal javítja)
 • csökken a fáradtságérzetedet mintegy 71 %-kal
 • fokozottabb a kalóriaégetésed még diéta alatt is, nem csökken az alapanyagcseréd foka
 • csökken az éhségérzetedet, annak ellenére, hogy nem vittél be plusz kalóriákat
 • rendkívül felgyorsítja az anyagcserédet, hiszen a Krebs ciklusod is gyorsul
 • a Pyruvat aktív zsírégető. Ez azt jelenti, hogy a közismert karnitinnel ellentétben már mozgás és sport nélkül is működik, azaz fogyaszt

Nem véletlen, hogy a Peak girl fitnesz modellek egész évben használják, hiszen ezzel a zsírégetővel folyamatosan, egészséges módon karbantarthatod az alakodat!

 

A fent leírt funkcionalitások ellenére, a Pyruvat kalóriamentes anyag, mely a zsírlebontást sporttevékenység végzése mellett nagyon meggyorsítja. A Pyruvat aktív zsírégető, mely azt jelenti, hogy sport nélkül is elvégzi a munkáját és zsírt éget a testedben. A fizikai aktivitás, azonban meggyorsítja az eredményeket.

Miért ajánljuk nőknek, lányoknak is?

A Pyruvat az egyik legerősebb természetes zsírégető, mely a modernkori ideális, vékony alakhoz a legnagyobb lökést tudja adni Neked. A Pyruvat a szervezeted alapanyagcseréjét gyorsítja fel úgy, hogy ez egy természetes formában, a testedben már ebben a pillanatban is jelen lévő anyag, a pyruvic sav. Mi lányok tudjuk, hogy a legtöbbünk lassult anyagcserével küszködik és ez különösen igaz a fogyókúrákalatt. Az anyagcserénk lassulásának problémáját fokozza a mozgásszegény életmód.

 

Tudnod kell, hogy a Pyruvat, azonban másra is képes. Ha sportolsz, a diéta alatt igen erős fáradtságot érezhetsz. A Pyruvat többlet energiával lát el az edzéseid során úgy, hogy tökéletesen tudsz aludni, akkor is, ha lefekvés előtt veszed be. A Pyruvat az az egészséges diétás termék, amelyet az összes Peak girl fitnesz modell alkalmaz, és nem véletlen, hogy a fogyókúrás csomagok közül többen is megtalálhatod!

Hogyan működik a Pyruvat a testedben?

Fogyókúrához: Több tanulmány foglalkozott ezzel a témával és mutatta ki, hogy a Pyruvat egy hat hetes diéta során 71%-kal szignifikánsan növelte a zsírégetés fokát (~2,1 kg) és az izomzatépítés mértékét (+ 1,5 kg). Ez az effektus tökéletesen harmonizál egy alacsony szénhidrát tartalmú diétával, hiszen a Pyruvat az edzéseidhez szükséges energiát szállítja, kalóriamentes formában.

 

Erősítéshez: Normál étkezés mellett a Pyruvat a sejteid energiaszintjét 60%-kal képes megemelni. Nyilvánvalóan a Pyruvat hatékonysága is eltérhet kis mértékben az egyes egyéneknél. A táplálkozásod függvényében, illetve az edzéseid intenzitásától is sok minden függ. Azonban a Peak Pyruvat-ja ezzel a hatóanyag mennyiséggel, kimondhatom, hogy az egyik legjobb nem termogén, nem pörgető, aktív zsírégető, amely az erőszintedet hihetetlenül megnöveli.

 

Röviden tehát diéta alatt, a Pyruvat 3 irányból támadja a zsírszöveteidet egyszerre: 

 

 • többletenergiát nyer ki a májból, mely miatt hosszabb ideig és keményebben tudsz sportolni anélkül, hogy többet ennél
 • csökkenti a fáradtságérzetedet, mely a diéták egyik legkeservesebb tünete.
 • a fogyókúra alatt is el tudod végezni a munkádat, friss maradsz és a sportoláshoz nagyobb kedvet érzel.

Pyruvat vagy Carnitin?

A Pyruvat hatékonyabb, mint a Carnitin, DE nem lehet összehasonlítani a kettőt. A differencia a hatásmechanizmusuk különbözőségében rejlik. A Carnitin nem ’aktív’ zsírégető. Csak kinyitja az ajtót a zsírok előtt a sejtekbe vezető úton, de nem löki azokat át ezen a kapun. Ezt Neked kell megtenned, a sporttal. A Pyruvat azonban nagyon is ’aktív’, mert elnyomja az étvágyadat és serkenti a termogenézist.

Melyek a pyruvic sav hatásai a szervezetedben?

 • a pyruvic sav javítja a szíved működését és teljesítményét
 • a pyruvic sav fokozza a BMR (Basal Metabolic Rate) – alapanyagcserét a szervezetedben (a szervezet az élettani funkcióinak fenntartásához szükséges kalóriamennyiség) átlagosan 2,2%-al
 • a pyruvic sav 17,7 %-al  energiaszint növelés, és 71 %-al csökkenti a fáradtságot
 • a pyruvic sav állóképesség növelő és a súlyvesztés ütemét gyorsítja

Mivel érdemes kombinálnod a Pyruvatot?

Egy nyereményjátékos felmérés alapján a peak vásárlók közel 90%-a szerint EZ A HÁROM Peak termék a legtutibb kombó diétánál!⁠ Hogyan segít Neked ez a hármas?

A Pyruvatról itt elég sokat írtunk: energizál, gyorsítja az anyagcseréd, így segítve hogy akár nyugalmi állapotban, a foteledben ülve több kalóriát égess el.
A HCA a legdurvább éhségcsökkentő, ezen túl a szénhidrátanyagcserére is jótékonyan hat: nem engedi a bevitt szénhidrátok zsírrá történő átalakítását. Ha nehezen állod meg a sütiket, pékáruk nélkülözését, Ő is kell Neked!
CLA egy zsírsav, ami védi az izomzatod, és a formád. Szedésével könnyebben elkerülöd a JOJO effektust, és azt, hogy a leadott plusz kilók ne térjenek vissza. 

Ez a három kiegészítő akkor is segít és hatásos ha NEM EDZEL. (Diétázni kell.) Amennyiben sportolsz is, és jól bírod a koffeint, akkor egy termogén zsírégetőt bevethetsz pluszban a fenti hármas mellé. 

Mi várhatsz el a Pyruvat alkalmazásától?

A hatékonysága függ a táplálkozásod minőségétől és a további étrend-kiegészítők szedésétől. A fenn említett természetes zsírégetők és a Pyruvat képes azonban együtt, illetve külön-külön is, a fizikai teljesítményed is fokozni, erős diéta betartása mellett is. Csökkentett szénhidráttartalmú fogyókúra során, esetleg más termogének és zsírégetők alkalmazása mellett, meglehetősen gyors és látványos eredmények fognak jelentkezni.

 

A termékek hatékonysága nagymértékben függ a táplálkozásod minőségétől, és ezek a termékek segíteni tudják a diétád. Ha kevesebb kalóriát fogyasztasz, akkor ezek a termékek képesek a fogyókúrádat könnyebbé, rövidebbé, és több száz százalékkal nagyobb hatékonyságúvá tenni. Azonban a nem megfelelő étkezés esetén, túl sok szénhidrát, vagy zsír fogyasztásakor nem tudják kifejteni kellőképpen hatásukat.

 

Mellékhatás:

A kalcium-piruvát használatának leggyakrabban jelentett mellékhatásai közé tartoznak a gyomor-bélrendszeri problémák, például a hasmenés, a gázosodás és a puffadás, az emberek 10%-ánál.  A mellékhatások javulhatnak az adag csökkentésével. Ha a 90%-unknak segít, annak örülünk. 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Peak Girl Pyruvat Complex zsírégető 9 féle hatóanyaggal” értékelése elsőként
Kosár
A kosár üres!
Vásárlás folytatása
0