Ingyenes szállítás 25 000 Ft-tól                                        Telefonos rendelés: +36204213237 H-P 9:30-17:00

Személyes illóolaj tanácsadás és iTOVI mérés

iTOVI szkennelés

Szeretnéd megtudni, hogy mely doTERRA illóolajok támogatják a legjobban testi – lelki jóllétedet, vagy konkrét kérdésed van illóolajok felhasználásával kapcsolatban?

 

Szeretettel várlak egy teljes körű illóolaj tanácsadáson, ahol együtt kiderítjük mely doTERRA illóolajok segítenek a legjobban egészségügyi és wellness céljaid elérésében!

 

Lehetőség van egyszerű állapot ellenőrzésre is, akkor egy rövidebb  ITOVI biorezonanciás mérésen 30 percben nézzük meg a milyen területeken érdemes fejlődnöd!  

Kinek ajánlott?

 • Neked, ha szeretnéd kipróbálni a doTERRA olajok nyújtotta élményt és szeretnél személyreszabott útmutatást kapni mely olajokkal kezdj

 • Neked, ha érzelmi gondjaidra keresel illatos gyógyírt és nem elodázni akarod a gyógyulást, hanem rálépni a lelki megerősödés útjára

 • Neked, ha stresszes az életed és nagy hajtástól azt sem tudod merre van az arra

 • Neked, ha megoldást keresel a folyamatos szezonális megbetegedésekre, szokásosan előforduló gondokra (gyulladások, fejfájás, stb.)

És kinek nem...

 • ha Te mindig jobban tudod – ebben az esetben valószínűleg nem fogok tudni segíteni Neked, hiszen nem fogadod meg a tanácsaimat

 • ha ajándékba kaptad a lehetőséget, de valójában nem érdekel, vagy nem “hiszel” benne. Inkább vásárold le a boltunkban az ajándékkupont és érezd jól magad!

 • ha a “más illóolajat használó barátaim ezt mondták” felhasználó vagy. Bár a doTERRA illóolajokkal dolgozom, mert nagyon megbízható a minősége és tanácsadásaimhoz erre van szükség,  én nem vagyok doTERRA hívő. Független gyógyító aromák tanácsadójaként végeztem, ennek megfelelően józan, logikus tanácsokat fogsz kapni, amik működnek. 

 • ha frusztrál, hogy esetleg a magánéletedről vagy a testi működésedről kérdezlek

Mi történik egy illóolaj tanácsadáson?

illóolaj tanácsadás

Először arról beszélgetünk mik a céljaid, milyen eredménnyel lennél boldog a tanácsadás után, és hogy, mire figyeljünk? Vérnyomás, terhesség, homeopátiás gyógyszerek?

 

Ezután következik az iTOVI biorezonanciás mérés, ami megmutatja, hogy mely illóolajokra reagál a legjobban a szerveted. Emiatt ne izgulj mindössze pár perc, csak egy ilyen kis kütyüt kell kézbe fogni!

 

Kiértékeljük az eredményeidet testi és lelki szinten, miközben mutogatom az illóolajokat, amiket megszaglászhatsz, kipróbálhatsz. Több, mint 90 féle doTERRA illóolaj áll rendelkezésedre!

 

A tanácsadás végén átbeszéljük, hogy használhatod a kiválasztott olajokat, ami alapján már összeállíthatsz magadnak egy saját kezelési tervet.

 

 

 

Gyakran kérdezitek:

 1. Lehet-e a tanácsadás után vásárolni?

  Igen, a bolt készletéből természetesen azonnal lehet. Ha valamilyen illóolaj nincs készleten, akkor megrendeljük Neked és 5 munkanapon belül átveheted személyesen, vagy a kívánt szállítási móddal elküldjük Neked.

 2. Lehet bankkrátyával fizetni a bemutatóteremben?

  Persze, természetesen lehet.

 3. Ahhoz, hogy vásároljak be kell regisztrálnom a doTERRÁ-hoz?

  Nem, nem szükséges. Ha szeretnéd persze, szívesen megcsináljuk Veled a regisztrációt, de a tagság nélkül is nyugodtan vásárolhatsz közvetlenül a mi webshopunkból.

 4. Mennyibe kerül a tanácsadás?

  A teljeskörű, 60 perces illóolaj tanácsadás ára 12 700 Ft, a iTOVI mérés kb. 30 perc és 5990 Ft- ba kerül.

 5. Hogyan tudom lefoglalni és kifizetni a tanácsadásokat?

  A tanácsadásra a lenti időpontfoglalóban tudsz időpontot foglalni és a foglalást az összeg bankkártyás kifizetésével tudod rögzíteni.

Időpont foglalás:

Kosár0
A kosár üres!
Vásárlás folytatása
0