Ingyenes szállítás 25 000 Ft-tól                                        Telefonos rendelés: +36204213237 H-P 9:30-17:00

Mi az a dōTERRA

Amikor saját és családunk jólléte a tét, tudni szeretnénk, hogy amit adunk nekik, az biztonságos és hatásos.

Az esszenciális olajok esetében ez a hagyományos és modern megközelítések ötvöződését jelenti.

A dōTERRA története

2008 tavaszán egy csoport egészségügyi és üzleti szakember, akik már komoly személyes tapasztalatokkal rendelkeztek az esszenciális olajok életminőséget javító kedvező hatásaival kapcsolatban, azzal a közös elképzeléssel fogtak össze, hogy az esszenciális olajok egy új, magasabb szintjét hozzák el a világnak.

Megbízható termékek, amelyek már bizonyítottak

Olyan korban élünk, amelyben a jóllét javítását szolgáló lehetőségek és ötletek csupán karnyújtásnyira vannak tőlünk.

Amikor ennyi lehetőség adott, gyakran felmerül a kérdés, kiben bízhatunk? A válasz a személyes tapasztalatokban rejlik.

Az egyszerű, biztonságos és erőt adó megoldások felfedezésén keresztül Te is megtanulhatsz bízni a megérzéseidben.

Miközben személyes tapasztalatokra teszel szert az esszenciális olajok nagyszerű előnyeivel kapcsolatosan, Te is meg fogjod érteni, hogyan forradalmasítja a dōTERRA a családok jóllétét.


  • A világ legjobb minőségű esszenciális olajainak felfedezésével és kifejlesztésével, amelyet magasan képzett botanikusok, vegyészek, egészségügyi kutatók és szakemberek hálózatának segítségével viszünk véghez.
  • Az iparban használt legmagasabb minőségi, tisztasági és biztonsági követelményeknek megfelelő – CPTG Certified Pure Tested GradeTM (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőség) minősítésű – esszenciális olajok gyártásával.
  • A hagyományos és az alternatív gyógyászat egészségügyi szakembereinek összefogásával, hogy ösztönözzük az esszenciális olajok további tanulmányozását és tágabb alkalmazását a modern gyógyászati gyakorlatban.

Az esszenciális olajok a növények magjaiban, kérgében, hajtásaiban, gyökereiben, virágaiban és egyéb részeiben található természetes aromatikus összetevők.

Az illatuk egyszerre lehet nagyon kellemes és erőteljes.

Akár egy rózsa illatát szívtad magadba, egy levendulamező mellett sétáltál el, vagy a frissen vágott menta illata ütötte meg az orrod, minden esetben az esszenciális olajok aromatikus tulajdonságait tapasztalhattad meg.

Az esszenciális olajok javíthatják a hangulatot, lecsillapíthatják az érzékeket, és akár erős érzelmi reakciókat is kiválthatnak.

Hogyan használhatjuk az esszenciális olajokat?

Olvass itt bővebben a dōTERRA olajokról: Kattints ide

Kosár0
A kosár üres!
Vásárlás folytatása
0