Ingyenes szállítás 25 000 Ft-tól                                        Telefonos rendelés: +36204213237 H-P 9:30-17:00

dōTERRA Cheer™ Touch

1659 Ft/ml

Amikor éppen híján vagy a jókedvnek és az optimizmusnak, a Cheer keverék készen áll, hogy felderítsen, és felélénkítse a hangulatodat.

Összetevők: lásd lent
Kiszerelés: 10 ml
Gyártó: doTERRA

16 590 Ft

Elérhető: 1 készleten

A termék megvásárlásával 664 hűségpontot szerzel!

Megosztás:

dōTERRA Cheer™ Touch

Hangulatemelő keverék

Akárcsak egy kellemesen melengető napsugártól, a Cheer Touch Hangulatemelő keveréktől is egy nagy adag pozitivitásra számíthatsz. Amikor éppen híján vagy a jókedvnek és az optimizmusnak, a Cheer keverék készen áll, hogy felderítsen, és felélénkítse a hangulatodat. A citrusos és fűszeres esszenciális olajok napsütést idéző, üde aromája bármikor jókedvre derít a nap folyamán.

Elsődleges előnyök
  • A dōTERRA Cheer keveréktől megszokott jótékony hatások praktikus golyós kiszerelésben.
  • Külsőleg alkalmazva a Cheer aromája optimizmussal tud eltölteni, ami a hangulatodra is élénkítő hatással lesz.
  • Masszázshoz használva életteli vidámsággal és pozitivitással tölt fel.
  • A Cheer keveréket citrusos és fűszeres esszenciális olajok alkotják, amelyek mind hozzájárulnak melegséget árasztó, magával ragadó jellegéhez.
Mit tartalmaz a csomag?

A héjból hidegen sajtolt vadnarancsolaj energizáló aromájának és számos jótékony hatásának köszönhetően a dōTERRA egyik legkelendőbb esszenciális olaja. Nyugtatja a bőrt, ezért kellemes kiegészítőként szolgál különféle szépségápolási termékekhez.

Csillagánizs

A doTERRA ZenGest™ keverék egyik fő összetevőjeként a csillagánizsolaj helyileg alkalmazva jótékony hatást gyakorol gyomorpanaszok esetén.

Bergamott

A bergamott egyedülálló a citrusos olajok között, mivel képes egyszerre hangulatjavító és megnyugtató hatást is kifejteni. Évszázadokon át alkalmazták a kedélyek csillapítására és az arcbőr fiatalítására.

Ilang Ilang

Gazdag, édes aromája, valamint védelmet nyújtó tulajdonságai miatt luxuskategóriás haj- és bőrápolási termékekben is gyakran megtalálhatjuk. Emellett az ilang ilang köztudottan nyugtató és hangulatjavító hatásokat is képes kifejteni.

Tömjén

Nyugtató és szépítő tulajdonságai miatt külsőleg alkalmazva bőrfiatalító hatású lehet, és hozzájárulhat a bőrhibák megjelenésének mérsékléséhez.

Indiai citromfű

Az ázsiai gasztronómia már régóta alkalmazza az indiai citromfű esszenciális olajat levesek, teák és curryfélék elkészítéséhez, valamint hal-, szárnyas-, marha- és tengeri ételek ízesítéséhez is. Intenzív, gyógynövényes aromájának köszönhetően bármilyen helyiség légkörére üdítően hat.

Gyömbér

Az ázsiai ételek kiemelt összetevőjeként ismert gyömbér konyhai fűszerként csípős, aromás ízt kínál. A nyugati hagyományok szerint inkább édességekhez, úgymint mézeskalácshoz vagy gyömbéres kekszekhez használják.

Tonkabab

Dipteryx odorata a borsófélék (Fabaceae) családjába tartozó csodaszép virágos fafaj, amelyre gyakran utalnak „kumaruként” vagy „brazil tikfaként” is. Ez a fafaj Dél-Amerika északi vidékein őshonos, és a magját tonkababnak nevezik. A baboknak magas kumarintartalmuk miatt erőteljes aromájuk van, ami édes vaníliaillatot kölcsönöz nekik.

Vaníliaabszolút

A Vanilla planifolia a kosborfélék családjába tartozó Vanilla nemzetség egyik faja, amely több térségben, köztük Mexikóban, Közép-Amerikában, Kolumbiában és Brazíliában is megtalálható. Ez az örökzöld kúszónövény magas vanillintartalommal rendelkezik, ami miatt a vaníliaízesítések népszerű forrásaként szolgál.

Induljon derűsen a nap
A doTERRA Cheer Touch esszenciálisolaj-keverék bármikor készen áll, hogy jókedvre derítsen és felvillanyozzon. Próbáld ki, és használd a doTERRA Cheer Touch keveréket a reggeli jógázás, a reggeli tea elfogyasztása vagy újságolvasás közben, hogy segíthessen optimizmussal indítani a napodat.
Használati módok
  • Alkalmazd a Cheer keveréket az AromaTouch kézi technikához.
  • Használd reggelente, hogy optimizmussal és vidámsággal töltsön el.
  • A téli időszakban kenj belőle magadra és lélegezd be többször is a nap folyamán, hogy hangulatemelő aromája kifejthesse hatását.
Használati utasítás
Helyileg: Csak külsőleges használatra. Illatszerként, bőrápolás céljából vagy masszázshoz vidd fel a bőrre a golyós adagolóval.
Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy, szoptatsz vagy orvosi kezelés alatt állsz, konzultálj kezelőorvosoddal. Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A termék felvitelét követő legalább 12 órán át kerüld a napfényt vagy UV-sugárzást.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„dōTERRA Cheer™ Touch” értékelése elsőként
Kosár0
A kosár üres!
Vásárlás folytatása
0