Ingyenes szállítás 25 000 Ft-tól                                        Telefonos rendelés: +36204213237 H-P 9:30-17:00

doTERRA kakukkfű illóolaj (Thyme)

1306 Ft/ml

Napjainkban a kakukkfű népszerű konyhakerti fűszernövény, és világszerte mindenütt megtalálható a háztartásokban. Próbáld ki, és adj kakukkfű esszenciális olajat húspácokhoz és sós-fűszeres jellegű előételekhez a friss, fűszeres ízhatásért!

Kiszerelés: 15 ml
Gyártó: doTERRA

19 590 Ft

Elérhető: 1 készleten

A termék megvásárlásával 784 hűségpontot szerzel!

Megosztás:

doTERRA kakukkfű illóolaj

A középkorban kakukkfűvel vértezték fel a lovagokat és a harcosokat, mielőtt csatába indultak volna, mivel úgy hitték, abból bátorságot meríthetnek. Az ókori görögök fürdőkhöz használták és templomaikban füstölőként égették a kakukkfüvet, míg az egyiptomiak hagyományos szertartásaikhoz használták fel. Napjainkban a kakukkfű népszerű konyhakerti fűszernövény, és világszerte mindenütt megtalálható a háztartásokban. Próbáld ki, és adj kakukkfű esszenciális olajat húspácokhoz és sós-fűszeres jellegű előételekhez a friss, fűszeres ízhatásért!

A doTERRA fűszeres polcodon a helye a többi illóolaj mellett!

Elsődleges előnyök

  • Friss, fűszeres aroma jellemzi.
  • doTERRA kakukkfű illóolajjal gazdagíthatod kedvenc sós-fűszeres jellegű ételeid ízvilágát, és akár szárított kakukkfű helyett is használhatod.
  • Remekül illik húspácokhoz, sós-fűszeres ízű előételekhez, kenyérfélékhez és sok egyébhez!

Az esszenciális olajok hatóereje sokkal intenzívebb, mint a szárított fűszereké vagy egyéb aromáké, így már a legcsekélyebb mennyiségben alkalmazva is szédületes ízhatást képesek kölcsönözni az ételeknek. Ha tehát főzés közben doTERRA kakukkfű illóolajat használsz, az a legjobb, ha a „fogpiszkálós” módszert alkalmazod: mártsd egy tiszta fogpiszkáló végét az olajosüvegbe, majd keverd a többi hozzávalóhoz. Miután alaposan elkeverted az ételben, kóstold meg, hogy szükség lesz-e még több olajra vagy sem.

Használati módok

  • Adj egy-két csepp doTERRA kakukkfű illóolajat hús- és előételekhez a friss, fűszeres ízért.
  • Fűszerkészletedben legyen mindig egy üveg kakukkfű esszenciális olaj is kéznél.
  • Használd friss vagy szárított kakukkfű helyett.

Kiszerelés: 15 ml

Figyelmeztetés

Csak hígítva alkalmazd. Ne vegyél be naponta egy cseppnél többet. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy vagy orvosi kezelés alatt állsz, konzultálj kezelőorvosoddal. Kerüld a szemmel, belső füllel, arccal, érzékeny területekkel és nyálkahártyával való érintkezést. Bőrön való alkalmazás esetén erősen hígítsd fel egy hordozó olajjal.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„doTERRA kakukkfű illóolaj (Thyme)” értékelése elsőként
Kosár0
A kosár üres!
Vásárlás folytatása
0