Januári hónap ingyenes terméke

A hónap INGYENES terméke – On Guard habzó kézmosó + Adagoló flakon

Csak ebben a hónapban INGYEN a Tiéd lehet dōTERRA olajaink egyike, amennyiben 2022. Január 1. és 31. között legalább 35.000 forint értékű rendelést adsz le itt a Naturalolajok Webshopban!

A hónap terméke a második 35.000 Forint feletti vásárlás után NEM jár! Csak az első vásárlás után!

A természetüknél fogva biztonságos, dōTERRA CPTG™ (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) esszenciális olajok erejét magában hordozó dōTERRA OnGuard habzó kézmosó az egyik legnépszerűbb szabadalmazott dōTERRA esszenciálisolaj-keverék védelmet nyújtó előnyeit kínálja.

A dōTERRA OnGuard habzó kézmosó tisztítja és puhítja a kezeket, miközben az esszenciális olajok élénkítő aromájának köszönhetően friss és citrusosan tiszta illatot hagy maga után a kezén.

 

ELSŐDLEGES ELŐNYÖK

 

  •  A gyengéd tisztító és bőrpuhító anyagok megtisztítják és puhítják a kezeket a nap folyamán anélkül, hogy kiszárítanák vagy irritálnák az érzékeny bőrt.
  • A bőr érzékeny nedvességzáró rétegeinek megóvása érdekében a dōTERRA OnGuard habzó kézmosó kiegyensúlyozott pH-jú.
  • A dōTERRA OnGuard fűszeres és citrusos aromája élénkítő hatást gyakorol az érzékekre használat közben és azt követően is.
  • A tisztító hatást a dōTERRA OnGuard esszenciális olajok ereje fokozza, ezáltal új szintre emeli, és minden más kereskedelmi márkajelzésű terméktől megkülönbözteti azt.

Használati módok

 

  • Használja Ön is a dōTERRA On Guard habzó kézmosót, és tapasztalja meg a CPTG minősítésű olajok tisztító erejét.
  • Élvezze a továbbfejlesztett pumpás kivitelű adagoló előnyeit, amellyel kellően bőséges mennyiségű terméket adagolhat, hogy beszappanozza és megtisztítsa kezeit.
  • Mindennapos használatra tartson egy üveg kézmosót mosdójánál vagy a konyhában.
  • Használja az On Guard™ termékcsalád többi tagját is, hogy még többet tapasztaljon meg az esszenciális olajok higiéniai hatásából.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Adagolja kezébe a habot a dōTERRA OnGuard habadagolót egyszer vagy kétszer lenyomva. Habosítsa fel meleg vízzel, majd alaposan öblítse le.

A vásárlásod mellé egy 60.000 Forint értékű dōTERRA csomagot adunk,
amely 10×5 ml-es olajat tartalmaz!

A dōTERRA családi szükségletek csomag 10 esszenciális olajat tartalmaz – azokat a nélkülözhetetlen darabokat, melyekre szükséged lehet a mindennapokban.

 

Tapasztald meg te is azt a számtalan jótékony módot,
melyekkel gondoskodhatsz a családodról, szeretteidről.

 

Ha érdekel az AJÁNDÉK, akkor itt bővebben tudsz róla olvasni – >

Kövess minket közösségi oldalainkon is:

Legutóbbi bejegyzések

Mi a közös a hírlevelünkben és a doTERRA olajokban?

Hát a MEGLEPETÉS!

Hozzászólás

Legutóbbi bejegyzések

Áprilisi hónap INGYENES terméke

Áprilisi hónap INGYENES terméke

A hónap INGYENES terméke – dōTERRA Wild Orange (Vadnarancs) illóolaj 5 ml Csak ebben a hónapban INGYEN a Tiéd lehet egy 5

December hónap ajándék terméke

A hónap terméke egy általunk választott dōTERRA termék, amelyet a rendelésed mellé adunk AJÁNDÉKBA miután, a lenti feltételeknek megfelel a

Kosár0
A kosár üres!
Vásárlás folytatása
0