Mitől más, jobb a dōTERRA, mint más illóolajok?

A kérdés jogos!

 

Sok különböző márkájú illóolajjal találkozhat bárki a piacon, miért érdemes akkor éppen a dōTERRA termékei mellett dönteni?

A dōTERRA alapvetően egy teljesen új típusú egészségmegőrző programot kínál, esszenciális olajok használatára alapozva.

 

Ennek legfontosabb eleme, hogy ezeket az illóolajok tisztábbak és hatékonyabbak bármely más a piacon jelenleg elérhető olajnál.

 

Annak, aki hisz a természetes anyagok nyújtotta lehetőségekben, ez bizony elsődleges szempont lehet egy termék kiválasztása esetén!

Éppen ezért a dōTERRA kizárólag CPTG (Tanúsított Tiszta Terápiás Minőségű)esszenciális olajokat forgalmaz, ennek köszönhetően a dōTERRA olajok nem tartalmaznak töltőanyagokat, hígítót, egyéb mesterséges összetevőt, vagy éppen a rettegett növény védőszereket.

 

Hogyan használhatjuk a dōTERRA esszenciális olajat?

Kémia összetételük pedig a legapróbb részletekig ellenőrzött. Hála mindennek, a dōTERRA illóolajoknak nincsenek mellékhatásaik sem!

Fontos szem előtt tartani, hogy a dōTERRA termékei nem gyógyszerek, ám olyan a világban egyedülálló szabadalmaztatott kevert olajokat és olaj alapú készítményekről beszélünk, melyek az emberek mindennapos egészségügyi problémáinak kezelésére tökéletesen alkalmasak.

 

Ráadásul meglehetősen gazdaságosak is, hiszen nagy tisztaságuk és hatóanyag tartalmuk miatt, alkalmanként 2-3 csepp szükséges csupán belőlük!

 

Ne elégedjen meg csak a legjobbal, válassza a dōTERRA illóolajait!💧

Kövess minket közösségi oldalainkon is:

Legutóbbi bejegyzések

Mi a közös a hírlevelünkben és a doTERRA olajokban?

Hát a MEGLEPETÉS!

Hozzászólás

Legutóbbi bejegyzések

December hónap ajándék terméke

A hónap terméke egy általunk választott dōTERRA termék, amelyet a rendelésed mellé adunk AJÁNDÉKBA miután, a lenti feltételeknek megfelel a

doterra rózsa kézkrém

Novemberi hónap ingyenes terméke

A hónap terméke egy általunk választott dōTERRA termék, amelyet a rendelésed mellé adunk AJÁNDÉKBA miután, a lenti feltételeknek megfelel a

lemon illoolaj

Októberi hónap ingyenes terméke

Mi az a hónap ingyenes terméke? A hónap terméke egy általunk választott dōTERRA termék, amelyet a rendelésed mellé adunk AJÁNDÉKBA

Kosár0
A kosár üres!
Vásárlás folytatása
0