Ingyenes szállítás 25 000 Ft-tól                                        Telefonos rendelés: +36204213237 H-P 9:30-17:00

Az esszenciális élet – az esszenciális olajok legátfogóbb kézikönyve 2.kiadás

Ez már a legújabb, 2.kiadás!

Az ESSZENCIÁLIS élet visszatér az évezredek óta jól bevált természetes, növényi gyógymódokhoz. Inspirációt nyújt, hogyan építhetjük be az illóolajok használatát a mindennapi életünkbe.

Tegyél érte, hogy minden olajozottan működjön az életedben!

Keménytáblás változat!

Original price was: 16 990 Ft.Current price is: 13 590 Ft.

Elérhető: 1 készleten

A termék megvásárlásával 544 hűségpontot szerzel!

Megosztás:

Az esszenciális élet – az esszenciális olajok legátfogóbb kézikönyve

 

Az ESSZENCIÁLIS élet visszatér az évezredek óta jól bevált természetes, növényi gyógymódokhoz. Inspirációt nyújt, hogyan építhetjük be az illóolajok használatát a mindennapi életünkbe. A komoly szakmai alapokon nyugvó könyv részletesen kiterjed az esszenciális olajokkal kapcsolatos tudnivalók tudományos hátterére.

– A Gyors referencia komplex táblázata több mint 500 egészségügyi panaszra ajánl olajokat, könnyen értelmezhető szimbólumai szemléletesen mutatják a felhasználás ajánlott módját.

– A Természetes megoldások c. rész részletes leírást ad az egyes olajok és olajkeverékek eredetéről, tulajdonságairól, legfőbb felhasználási területeiről.

– A Szervrendszerek és célterületek c. rész holisztikus megközelítése a megelőző gondolkodásra helyezi a hangsúlyt. A tünetekből kiindulva a problémák gyökerét célozza meg, külön kiemelve az érzelmek szerepét.

A természetes élet receptjei c. rész bemutatja, hogyan segítenek az olajok a családi élet minden területén, az intimitásban, a gyerekek gondozásában, az otthon tisztán tartásában, a főzésben, a kerti munkában, házi kedvenceink ápolásában és szabadidős tevékenységeink során.

Tegyél érte, hogy minden olajozottan működjön az életedben!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az esszenciális élet – az esszenciális olajok legátfogóbb kézikönyve 2.kiadás” értékelése elsőként
Kosár0
A kosár üres!
Vásárlás folytatása
0