Ingyenes szállítás 25 000 Ft-tól                                        Telefonos rendelés: +36204213237 H-P 9:30-17:00

doTERRA Balzsamfenyő illóolaj 5ml

1398 Ft/ml

A fenséges, örökzöld balzsamfenyő melegséget árasztó, frissítő esszenciális olajat ad nekünk. Az Észak-Amerikában honos fa akár a több mint 24 méteres magasságot is elérheti, ágait pedig tűlevelek borítják. A történelem során az őslakos indiánok szertartási és egészségügyi célokra használták. A jelenleg elsősorban papírpép előállításához és építőipari célokra használatos balzsamfenyő nem tolerálja a városokra jellemző szennyezettséget, ezért ott nem is gyakran fordul elő, inkább az erdőkben nő, ahol a levegő friss és tiszta. Az olaj fő összetevője, a ß-Pinene külsőleg, egy nyugtató masszázs keretében alkalmazva hatékony megoldást kínál a bőr megnyugtatására. A balzsamfenyő esszenciális olajat gőzdesztilláció útján nyerik ki a fa kérgéből, amivel jellegzetesen friss, fás aromát kapunk.

Elsődleges előnyök

  • Külsőleg alkalmazva kiegyensúlyozó és energizáló hatást fejt ki
  • Külsőleg, egy nyugtató masszázs keretében alkalmazva hatékony megoldást kínál a bőr megnyugtatására

Kiszerelés: 5 ml
Gyártó: doTERRA

6 990 Ft

Elfogyott

Megosztás:

doTERRA Balzsamfenyő illóolaj (Balsam fir) 5ml

Abies balsamea

A fenséges, örökzöld balzsamfenyő melegséget árasztó, frissítő esszenciális olajat ad nekünk. Az Észak-Amerikában honos fa akár a több mint 24 méteres magasságot is elérheti, ágait pedig tűlevelek borítják. A történelem során az őslakos indiánok szertartási és egészségügyi célokra használták. A jelenleg elsősorban papírpép előállításához és építőipari célokra használatos balzsamfenyő nem tolerálja a városokra jellemző szennyezettséget, ezért ott nem is gyakran fordul elő, inkább az erdőkben nő, ahol a levegő friss és tiszta.

A doTERRA Balzsamfenyő illóolaj fő összetevője, a ß-Pinene külsőleg, egy nyugtató masszázs keretében alkalmazva hatékony megoldást kínál a bőr megnyugtatására.

A balzsamfenyő esszenciális olajat gőzdesztilláció útján nyerik ki a fa kérgéből, amivel jellegzetesen friss, fás aromát kapunk.

Elsődleges előnyök

  • Külsőleg alkalmazva a doTERRA Balzsamfenyő illóolaj kiegyensúlyozó és energizáló hatást fejt ki
  • Külsőleg, egy nyugtató masszázs keretében alkalmazva hatékony megoldást kínál a bőr megnyugtatására

Használati módok

  • Élénkítő masszázshoz keverj el két-három csepp doTERRA Balzsamfenyő illóolajat frakcionált kókuszolajjal
  • Keserűsóval elegyítve adj belőle két-három cseppet egy forró fürdőhöz
  • Adj egy csepp olajat arctisztítódhoz, szappanodhoz vagy tusfürdődhöz

Figyelmeztetés
Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy, vagy orvosi kezelés alatt állsz, egyeztess a kezelőorvosoddal. Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„doTERRA Balzsamfenyő illóolaj 5ml” értékelése elsőként
Kosár0
A kosár üres!
Vásárlás folytatása
0