Ingyenes szállítás 25 000 Ft-tól                                        Telefonos rendelés: +36204213237 H-P 9:30-17:00

dōTERRA Citronella illóolaj (15 ml)

846 Ft/ml

A dōTERRA Citronella illóolaj külsőleg alkalmazva megnyugtatja a bőrt és a fejbőrt, magas citronella tartalmának köszönhetően tiszta bőrt eredményez.

Kiszerelés: 15 ml
Gyártó: doTERRA

12 690 Ft

Elérhető: 1 készleten

A termék megvásárlásával 508 hűségpontot szerzel!

Megosztás:

dōTERRA Citronella illóolaj (15 ml)

 

A dōTERRA Citronella illóolaj külsőleg alkalmazva megnyugtatja a bőrt és a fejbőrt, magas citronella tartalmának köszönhetően tiszta bőrt eredményez.

Egy Ázsiában őshonos magas fűféle leveléből származik a citronella esszenciális olaj, amelynek üdítően friss aromája van. Ideális társ sátorozáskor, túrázáskor és bárhol máshol, ahol a természet szépségeit akarjuk megtapasztalni.

A dōTERRA Citronella illóolaj elsődleges előnyei

  • Hozzájárul a tiszta bőrhöz.
  • A bőrre és a fejbőrre egyaránt nyugtató hatással van.
  • Ideális társ sátorozáshoz, túrázáshoz vagy bármilyen kinti tevékenységhez.

Használati módok

  • Samponodhoz és kondicionálódhoz adva hajad még tisztább lesz,
  • A következő szabadtéri elfoglaltságakor legyen nálad a dōTERRA Citronella illóolaj, hígítsd dōTERRA frakcionált kókuszolajjal, és igény szerint kend a bőrödre.

Használati utasítás

Külsőleges alkalmazás:
Masszázshoz keverj össze a dōTERRA Citronella illóolajból 5 cseppet 10 ml hordozóolajjal.
Fürdőhöz keverj össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal.
Illatszerként keverj össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal.
Csak külsőleges használatra.

Összetevők: Cymbopogon winterianus

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység.  Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy, vagy orvosi kezelés alatt állsz, egyeztess kezelőorvosoddal.
Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

Hogyan működik?

A citronella könnyen termeszthető növény, és nagyon gyorsan megnő, illetve gyorsan éri el a körülbelül 2 méteres magasságot. Bár az év bármely időszakában ültethető, a legjobb a monszunesők beköszöntekor ültetni. A citronella növényt először 6 hónap múlva takaríthatjuk be, majd azt követően háromhavonta – így a talaj termékenységétől függően évente akár ötször szüretelhető. Az esszenciális olaj a leveléből származik, amely a gőzdesztilláció megkezdésekor friss vagy részben szárított is lehet.

A doTERRA beszerzési alapelvei

Amellett, hogy a doTERRA arra törekszik, hogy a legmagasabb minőségű esszenciális olajokat szerezze be, aziránt is elkötelezett, hogy kedvező változásokat vigyen a termesztők, betakarítók, lepárlók és közösségeik életébe. A doTERRA kölcsönösen előnyös beszerzési alapelvei a vállalat küldetésének és központi értékeinek kulcsfontosságú elemei. Íme néhány ezek közül:

  • Megélhetési lehetőségek teremtése A szegénység csökkentése munkahelyek teremtésével és fenntartásával.
  • Méltányos, időben történő kifizetés Megbízható, méltányos kifizetés a termelők részére, előlegeket is beleértve.
  • A beszállítói kapacitás építése A termesztők, termelők és lepárlók támogatása képzések és anyagi támogatás útján.
  • Hosszú távú partnerkapcsolatok fenntartása Szolidaritáson és tiszteleten alapuló, több évre szóló szerződések a termelőkkel és a lepárlókkal.

További ötleteket Az esszenciális élet – az esszenciális olajok legátfogóbb kézikönyve c. könyvben találsz, amely inspirációt nyújt, hogyan építhetjük be az illóolajok használatát a mindennapi életünkbe.

Az illóolajok bemutatása és ismertetése egy útbaigazítás és egy természetes mód arra, hogy szervezetünk öngyógyító folyamatait elősegítsük és támogassuk. Az illóolajok által egészségesebb, kiegyensúlyozottabb és tudatosabb életet élhetünk.

Miért éppen a doTERRA?

Amikor a doTERRA esszenciális olajait használod, olyan olajokat használsz, amelyek tiszták, szennyező és töltőanyagoktól mentesek. Ugyanis a doTERRA felállított egy normát, amellyel biztosítja, hogy olajai 100%-os tisztaságúak legyenek – erre az esszenciális olajok ágazatában korábban még nem volt példa.

A doTERRA esszenciális olajok minden egyes tétele szigorú tesztelési eljáráson esik át. Ezután minden olajat elküldünk egy független harmadik félhez is további tesztelés és jóváhagyás céljából. A végeredmény pedig a legkiválóbb esszenciális olajok és termékek, amelyeket – biztos lehetsz benne! – mindennap mindenki biztonsággal használhat a családodban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„dōTERRA Citronella illóolaj (15 ml)” értékelése elsőként
Kosár0
A kosár üres!
Vásárlás folytatása
0