Ingyenes szállítás 25 000 Ft-tól                                        Telefonos rendelés: +36204213237 H-P 9:30-17:00

dōTERRA Eukaliptusz illóolaj

Az eukaliptusz esszenciális olaj pihentető és feszültségoldó hatást vált ki, és a bőr számára is előnyös tulajdonságokat kínál.

Az egyik leghasznosabb esszenciális olajként tartják számon, amely számtalan használati móddal és jótékony hatással kecsegtet.

Kiszerelés: 15 ml
Gyártó: doTERRA

9 590 Ft

Elérhető: 1 készleten

A termék megvásárlásával 384 hűségpontot szerzel!

Megosztás:

dōTERRA Eukaliptusz illóolaj

A néha gumifaként is emlegetett eukaliptuszfa egy olyan örökzöld fafajta, amely akár a 15 méteres magasságot is képes elérni.

Az eukaliptusz elsődleges kémiai összetevői az eukaliptol és az alfa-terpineol, amelyek nagyban hozzájárulnak a nyugtató masszázsélményhez. Az eukaliptusz esszenciális olaj pihentető és feszültségoldó hatást vált ki, és a bőr számára is előnyös tulajdonságokat kínál.

A dōTERRA Eukaliptusz illóolaj elsődleges előnyei

  • Az eukaliptuszlevelekből nyert eukaliptusz esszenciális olaj külsőleg alkalmazva számos jótékony hatást kínál.
  • Az egyik leghasznosabb esszenciális olajként tartják számon, amely számtalan használati móddal és jótékony hatással kecsegtet.

A dōTERRA Eukaliptusz illóolaj használati módjai

  • Adj egy csepp eukaliptusz esszenciális olajat tetszőleges hidratálókrémedhez, és körkörös mozdulatokkal vidd fel a bőrre.
  • Kombináld levendula, borsmenta, duglászfenyő vagy ciprus esszenciális olajokkal, és élvezd megnyugtató, ellazító tulajdonságaikat.

Használati utasítás:

Masszázshoz keverj össze belőle 5 cseppet 10 ml hordozóolajjal.
Fürdőhöz keverj össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal.
Illatszerként keverj össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal.
Csak külsőleges használatra.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység.  Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy, vagy orvosi kezelés alatt állsz, egyeztess kezelőorvosoddal.  Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

Összetevők

Eucalyptus radiata leveléből/szárából kivont olaj, Eucalyptus polybractea leveléből kivont olaj, Eucalyptus kochii leveléből kivont olaj, Eucalyptus loxophleba leveléből kivont olaj, Eucalyptus globulus leveléből kivont olaj, limonén*, citrál*, linalol*
* Természetesen előforduló olajösszetevők

 

Hogyan működik?

Az eukaliptusz, a teafa, a manuka, a szegfűszeg és a citrommirtusz mind ugyanahhoz a növénycsaládhoz, a mirtuszfélékhez tartozik. Mindegyik faj fás, rendelkezik esszenciálisolaj-tartalommal, virágaik pedig négyes vagy ötös csoportokban, elszórtan helyezkednek el a fán.  Az eukaliptuszfák örökzöld, nagy vízigényű növények. Akár 15 méter magasra is megnőnek, leveleik pedig vékonyak, hosszúkásak és zöldek. Az esszenciális olajat gőzdesztilláció útján nyerik ki a levelekből.

A doTERRA beszerzési alapelvei

Amellett, hogy a doTERRA arra törekszik, hogy a legmagasabb minőségű esszenciális olajokat szerezze be, aziránt is elkötelezett, hogy kedvező változásokat vigyen a termesztők, betakarítók, lepárlók és közösségeik életébe. A doTERRA kölcsönösen előnyös beszerzési alapelvei a vállalat küldetésének és központi értékeinek kulcsfontosságú elemei.
Íme néhány ezek közül:

  • Megélhetési lehetőségek teremtése A szegénység csökkentése munkahelyek teremtésével és fenntartásával.
  • Méltányos, időben történő kifizetés Megbízható, méltányos kifizetés a termelők részére, előlegeket is beleértve.
  • A beszállítói kapacitás építése A termesztők, termelők és lepárlók támogatása képzések és anyagi támogatás útján.
  • Hosszú távú partnerkapcsolatok fenntartása Szolidaritáson és tiszteleten alapuló, több évre szóló szerződések a termelőkkel és a lepárlókkal.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„dōTERRA Eukaliptusz illóolaj” értékelése elsőként
Kosár0
A kosár üres!
Vásárlás folytatása
0