Ingyenes szállítás 25 000 Ft-tól                                        Telefonos rendelés: +36204213237 H-P 9:30-17:00

dōTERRA Gardénia Touch (10 ml)

<em>1999 Ft/ml

<p>Alkalmazd a doTERRA Gardénia Touchot a pulzuspontjaidon, és csodás személyre szóló aromát kapsz.

Kiszerelés: 10 ml
Gyártó: dōTERRA

19 990 Ft

Elfogyott

Megosztás:

dōTERRA Gardénia Touch (10 ml)

A dōTERRA Gardénia Touch (10 ml) csodás személyre szóló aromát ad és sokféleképp használható: alkalmazhatod pulzuspontjaidon, bőrödre kenheted vagy masszázshoz is használhatod.

Gardenia jasminoides

A Délkelet-Ázsiában termesztett Gardenia jasminoides egy örökzöld virágos fafaj; Japánon kívül Kínában is honos, itt „Zhi Zi” néven ismert. A sötétzöld, tojásdad alakú levelek koszorújában virágzó gardénia átütő, mámorító illata jellegzetesen gazdag aromát kínál. Amikor épp virágzik, a szirmok pompás szimmetriába rendeződve finom spirálformát alkotnak. Esszenciális olaját a jázminhoz hasonlóan gőzlepárlás útján nyerik ki a növény virágaiból, amelyekből már egészen kevés olajhoz is számottevő mennyiség szükséges. Az esszenciális olaj frakcionált kókuszolajjal való elegyítése lágy, finom aromát teremt, amely használatra kész, praktikus golyós üvegben kapott helyet.

Elsődleges előnyök

  • A történelem során a gardéniát a hagyományos kínai gyógyászatban is alkalmazták.
  • A „galléros jázmin” névvel is illetett örökzöld cserje a bizalmat, a reményt, a békét és a megújulást jelképezi.
  • A doTERRA Gardénia Touch illata intenzíven virágos, gazdag és édes.

A dōTERRA Gardénia Touch (10 ml) használati módjai

  • Alkalmazd a doTERRA Gardénia Touchot a pulzuspontjaidon, és csodás személyre szóló aromát kapsz.
  • Kend bőrödre az egészséges megjelenésű bőrtónus megőrzéséért.
  • Használd pihentető masszázshoz nyugtató és hidratáló hatásaiért.

Használati utasítás

Csak külsőleges használatra. Illatszerként, bőrápolás céljából vagy masszázshoz vidd fel bőrödre a golyós adagolóval.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy, vagy orvosi kezelés alatt állsz, konzultálj kezelőorvosoddal. Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

Összetevők

Cocos nucifera (kókusz) olaj, Gardenia florida olaj, linalol*, limonén*.
* Természetesen előforduló olajösszetevők

További ötleteket Az esszenciális élet – az esszenciális olajok legátfogóbb kézikönyve c. könyvben találsz, amely inspirációt nyújt, hogyan építhetjük be az illóolajok használatát a mindennapi életünkbe.

Az illóolajok bemutatása és ismertetése egy útbaigazítás és egy természetes mód arra, hogy szervezetünk öngyógyító folyamatait elősegítsük és támogassuk. Az illóolajok által egészségesebb, kiegyensúlyozottabb és tudatosabb életet élhetünk.

Miért éppen a doTERRA?

Amikor a doTERRA esszenciális olajait használod, olyan olajokat használsz, amelyek tiszták, szennyező és töltőanyagoktól mentesek. Ugyanis a doTERRA felállított egy normát, amellyel biztosítja, hogy olajai 100%-os tisztaságúak legyenek – erre az esszenciális olajok ágazatában korábban még nem volt példa.

A doTERRA esszenciális olajok minden egyes tétele szigorú tesztelési eljáráson esik át. Ezután minden olajat elküldünk egy független harmadik félhez is további tesztelés és jóváhagyás céljából. A végeredmény pedig a legkiválóbb esszenciális olajok és termékek, amelyeket – biztos lehetsz benne! – mindennap mindenki biztonsággal használhat a családodban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„dōTERRA Gardénia Touch (10 ml)” értékelése elsőként
Kosár0
A kosár üres!
Vásárlás folytatása
0