Ingyenes szállítás 25 000 Ft-tól                                        Telefonos rendelés: +36204213237 H-P 9:30-17:00

dōTERRA Northern Escape illóolaj (15 ml)

Távolodj el a világ nyüzsgésétől egy erdei oázisban a Northern Escape segítségével.

  • Hozzájárulhat az ellazulás és megnyugvás érzésének megteremtéséhez.
  • Egy délutáni meditációs gyakorlat tökéletes kísérője.

Kiszerelés: 15 ml
Gyártó: doTERRA

17 990 Ft

Elfogyott

Megosztás:

dōTERRA Northern Escape illóolaj (15 ml)

Erdei keverék

Távolodj el a világ nyüzsgésétől egy erdei oázisban a Northern Escape segítségével. Ez a szabadalmazott keverék különféle fás esszenciális olajokat egyesít magában, köztük a kanadai fekete luct, a szibériai fenyőt, a balzsamfenyőt, a vörös cédrust, a nutkát, a ciprust és a hinokit. Emellett tartalmaz még angol levendula, kananga, tömjén és szegfűszeg esszenciális olajokat is, amelyek még komplexebbé és egyedülállóbbá teszik ezt a keveréket. Erdőt idéző aromájával a Northern Escape külsőleg alkalmazva hozzájárul, hogy ki tudj kapcsolni, és hátra tudd hagyni a nap gondjait.

Elsődleges előnyök

  • CPTG™-minőségű kanadai fekete luc, szibériai fenyő, balzsamfenyő, angol levendula, vörös cédrus, ciprus, hinoki, tömjén, nutka, kananga és szegfűszeg esszenciális olajokat tartalmaz.
  • Hozzájárulhat az ellazulás és megnyugvás érzésének megteremtéséhez.
  • Egy délutáni meditációs gyakorlat tökéletes kísérője.

Mit tartalmaz a dōTERRA Northern Escape illóolaj?

A kanadai fekete luc egy erőteljes fás esszenciális olaj, amelyet a történelem során már az amerikai indiánok is használtak a bőr egészségének támogatásához, valamint spirituális gyógyító gyakorlataikhoz. A Picea mariana, azaz a kanadai fekete luc tűleveleiből és ágaiból nyerik ki lepárlás útján. Megerőltető testmozgás után, vagy ha testének helyileg van támogatásra szükséged, masszírozz  bőrödbe hordozóolajjal kevert kanadai fekete luc esszenciális olajat egy kellemesen nyugtató masszázshoz. A harmónia és kiegyensúlyozottság érzetének elősegítésére a tarkódra is bármikor felviheted a nap folyamán.

Szibériai fenyő

Rendkívül nyugtató hatással lehet a bőrre, ezért ideális esszenciális olaj egy kellemes masszázshoz. Hozzájárul a könnyed légzéshez, miközben nyugtatja a kedélyeket és kiegyensúlyozó hatást is biztosít.

Vörös cédrus

Az intenzív árnyalatairól és meleg, fás illatáról ismert vörös cédrus esszenciális olaj a bőrre gyakorolt jótékony hatások hosszú sorát kínálja. A vörös cédrus a legerőteljesebb kiegyensúlyozó hatást kiváltó olajok egyike, amellyel egy-egy hosszú nap végén nyugalmat árasztó légkört teremthetsz. A hideg éghajlati övben honos fafajta jellemzően a magas hegyoldalakat kedveli, és akár 30 méter magasra is megnő. Külsőleg alkalmazva a vörös cédrus esszenciális olaj tisztító hatást fejt ki. Emellett pedig masszázsterápiás célokra is gyakran alkalmazzák szellemi és testi pihenés és megnyugvás céljából.

Tömjén 

Gazdag aromájának köszönhetően a tömjén esszenciális olaj az egyik legbecsesebbnek tartott és legértékesebb olaj, ezért gyakran nevezik az esszenciális olajok „királyának” is. Az ókori egyiptomiak már évszázadokkal ezelőtt is számtalan célra tömjéngyantát használtak a parfümöktől a bőrápolási célokra készített balzsamokig. Nyugtató és szépítő tulajdonságai miatt külsőleg alkalmazva bőrfiatalító hatású lehet, és hozzájárulhat a bőrhibák megjelenésének mérsékléséhez.

Szegfűszeg

A szegfűszeg jótékony tulajdonságainak és használati módjainak felismerése egészen az ősi kínai és indiai kultúrákig nyúlik vissza. Ételízesítőként bármilyen fogásnak vagy desszertnek jellegzetes fűszeres ízt ad. A szegfűszeget fogászati készítmények, édességek és rágógumik előállításához is széles körben alkalmazzák az íze miatt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„dōTERRA Northern Escape illóolaj (15 ml)” értékelése elsőként
Kosár0
A kosár üres!
Vásárlás folytatása
0