dōTERRA Volo™ párologtató

A gyönyörű dōTERRA Volo™ ultrahangos párologtató ónix- és márványbevonattal kapható – az otthon vagy az iroda bármely helyiségében tökéletesen mutat.

♥  Vásárlói információ!

Legyél azonnal törzsvásárló és vásárolj kedvezményesebben a Naturalolajok Webshopban! Kattints ide

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

 Ingyenes szállítás: 45.000 ft felett

 Biztonságos fizetés: Bankkártya és átutalás

 Hónap ingyenes terméke: 40.000 ft felett

 Ingyenes szállítás: 45.000 ft felett

 Biztonságos fizetés: Bankkártya és átutalás

 Hónap ingyenes terméke: 40.000 ft felett

Megosztás:

Csomag ajánlatok

A gyönyörű dōTERRA Volo™ párologtató ónix- és márványbevonattal kapható – az otthon vagy az iroda bármely helyiségében tökéletesen mutat.

A Volónak kézzel, műgyantából készült kőteteje van egyedi gyémántmintával, és választható fénybeállításai vannak: fény nélküli működés, meleg és élénksárga fény.

Ez az egyedi párologtató testreszabható páramennyiséget bocsát ki többféle időzítéssel – így Ön személyre szabhatja, hogyan kerüljenek a levegőbe a CPTG Certified Pure Tested Grade™ esszenciális olajok.

Hivatalos leírás ide kattintva

volo

Termékjellemzők

  • Egy-, három- és hatórás beállítás, még ha a legintenzívebb párakibocsátásra van is állítva.
  • A legkisebb párakibocsátás mellett akár 14 órás működés.
  • Akár 28 m²-t is lefed.
  • Időzítővel ellátott, automatikus fényerőszabályzás.
  • Opcionális háttérvilágítási beállítások: fény nélküli működés, meleg vagy élénksárga.

Wellness a levegőben

Az esszenciálisolaj-párologtató használatával egyszerű, kényelmes és tiszta módon élvezheti ki az esszenciális olajok jótékony hatásait.

Töltse meg otthonát az esszenciális olajok aromájával, formálja át munkahelyét felemelő érzések által, vagy teremtsen pihentető környezetet lefekvés előtt. Az esszenciálisolaj-párologtatók a modern otthon nélkülözhetetlen kellékei!

Használati módok

  • Használjon tiszta, szobahőmérsékletű csapvizet. Ügyeljen rá, hogy a vízszint ne haladja meg a maximális vízszintet mutató jelzést.
  • Adjon a vízhez 5–12 cseppet a kiválasztott dōTERRA esszenciális olajokból. A még intenzívebb illathatásért akár több olajat is használhat. Kísérletezzen a használt olaj mennyiségével, és derítse ki, hogyan érheti el a legjobb eredményt.
  • *A figyelmeztetéseket és az útmutatót a párologtató kézikönyvében találja.

A Készülék Tisztítása

A tisztítás nélkülözhetetlen annak biztosítása érdekében, hogy ne keletkezzen a megfelelő működést már akadályozó olajlerakódás a párologtatóban.  Ezért időről időre érdemes egy-egy tisztítási ciklust is elindítani a készüléken.  Amennyiben mindennap használja, a tisztítási ciklusra érdemes havonta egyszer sort keríteni.  Ehhez kövesse az alábbi lépéseket: 1. Töltse meg félig a párologtatót tiszta vízzel.2. Adjon hozzá tíz csepp fehér ecetet.3. Kapcsolja be a készüléket kb. öt percre, hogy a vizes-ecetes keverék az egység minden pontját átjárja és megtisztítsa.4. Ürítse ki teljesen a párologtatót.5. Egy ecetbe mártott fültisztító pálcika segítségével törölje át a készülék nehezebben elérhető pontjait és sarkait is.6. Öblítse ki tiszta vízzel.7. Egy száraz ruhával törölje át a párologtatót, és szárítsa meg alaposan.

Szín

Fehér, Fekete

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„dōTERRA Volo™ párologtató” értékelése elsőként
Kosár
A kosár üres!
Vásárlás folytatása
0