Ingyenes szállítás 25 000 Ft-tól                                        Telefonos rendelés: +36204213237 H-P 9:30-17:00

Lelki egészségünk gondozása dōTERRA illóolajokkal!

Agyunk automatikusan társítja az „egészséges” szót a fizikai egészséggel. 

De a mentális egészségünk ugyanolyan fontos, mint a testi jólétünk. 

 

Az érzelmi egészség életünk szinte minden területére hatással van, kezdve attól, hogy hogyan hozunk döntéseket, hogyan kommunikálunk másokkal, és hogyan reagálunk azokra a helyzetekre, amelyek személyesen érintenek bennünket.

 

A mentális egészség felismerése és annak kezelésének megtanulása elengedhetetlen a jólétünkhöz.

 

Ha megérted, hogyan kell kezelni és ellensúlyozni életed negatív aspektusait, az egészséged lesz a legfontosabb.  

1. Beszélj az érzéseidről.

 

Ha beszélsz az érzéseidről, az nem a gyengeség jele. Vedd kezedbe a jóléted azáltal, hogy segítséget kérve megosztod  velünk az érzéseidet, sőt a félelmeidet is. Ha valaki meghallgat téged, akkor úgy érzi, hogy támogatják, és ez a cselekedet segíthet másokat is arra ösztönözni, hogy beszéljenek és kérjenek segítséget maguknak.

2.  Maradj aktív

 

Tanulmányok kimutatták, hogy a rendszeres testmozgás csökkentheti a depresszió kockázatát. A testmozgás növelheti az önbecsülésedet, segít koncentrálni, elaludni és jobban érzed magadat. A fizikai aktivitás is lehet olyan egyszerű, mint a gyaloglás. 

Minél több friss levegőt lélegzel be, akkor annál több oxigént lélegzel be, ami növeli a szerotonin mennyiségét a szervezetedben. Az edzés lehetővé teszi, hogy az agy egyetlen tevékenységre összpontosíts, és elfelejts minden mást.

3. Táplálkozz egészségesen

Az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás hatással van arra, hogyan érezzük magunkat testileg és lelkileg egyaránt. Foglalj bele elegendő egészséges mennyiségű fehérjét, esszenciális zsírokat, összetett szénhidrátokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és vizet a napi rutinodba.

4. Tartsd meg a kapcsolatokat, és tanulja meg elengedni…,

 

A barátok és a család érezteti veled, hogy szeretnek és törődnek veled, ezért vedd magad körül olyan emberekkel, akik támogatnak és bevonnak az életükbe.

 

Ha úgy gondolod, hogy valakivel együtt lenni negatívan befolyásolja mentális egészségedet, ne félj elengedni őt. Szabadulj meg a mérgező kapcsolatoktól, és összpontosíts azokra a kapcsolatokra, amelyek örömet és pozitív érzéseket okoznak neked.

5. Aludj többet

 

Az alvás a leginkább alábecsült tényező, ha az általános egészségre gondolunk. A jó és hosszú (7-9 óra) éjszakai alvás elengedhetetlen az elme és a testünk számára, hogy helyreállítsa azokat a sejteket, amelyeknek ilyenkor ápolásra van szükségük.

 

Ha problémáid vannak az alvással, kezd apró változtatásokkal az életmódban, például teremts pihentető környezetet a szobádban lefekvés előtt, és étkezz korábban, hogy lefekvés előtt elegendő időd legyen az emésztésre.

7. Fogadd el, aki vagy!

 

Emily Wright erőteljes beszédet mondott az önelfogadásról a Together Global Convention utolsó napján. Soha ne félj önmagad lenni, és fogadd el azt,  aki vagy: nem kell olyannak lenned, mint bárki más. Dolgozz azon, hogy önmagad jobb verziója legyél, és ne egy másik. Mindenekelőtt élvezd, hogy te vagy.

8. Használd a dōTERRA olajait…

 

Ezen erőforrások mellett az illóolajokat is használhatod érzelmi jóléted támogatására azáltal, hogy nyugalomérzetet kelt, vagy felemelő környezetet teremt.

Kövess minket közösségi oldalainkon is:

Legutóbbi bejegyzések

Mi a közös a hírlevelünkben és a doTERRA olajokban?

Hát a MEGLEPETÉS!

Hozzászólás

Legutóbbi bejegyzések

borsmenta

Januári AJÁNDÉK termék (2024)

A hónap INGYENES terméke – dōTERRA Peppermint (borsmenta) illóolaj 15 ml Ajándéktermék értéke – 12 990 Ft Csak ebben a

Áprilisi hónap INGYENES terméke

Áprilisi hónap INGYENES terméke

A hónap INGYENES terméke – dōTERRA Wild Orange (Vadnarancs) illóolaj 5 ml Csak ebben a hónapban INGYEN a Tiéd lehet egy 5

Kosár0
A kosár üres!
Vásárlás folytatása
0