Ingyenes szállítás 25 000 Ft-tól                                        Telefonos rendelés: +36204213237 H-P 9:30-17:00

doTERRA Valerian/Orvosi macskagyökér illóolaj 15 ml

2332,66 Ft/ml

A Valerian/Orvosi macskagyökér illóolajat  a népi gyógyászatban is ismert gyógynövény gyökeréből gőzdesztillálással nyerik ki Kína Kojcsou tartományának vidéki térségein.

Válaszd ezt az illóolajat a testi – lelki ellazulásként az esti rutinodhoz.

Segítség lehet még:

  • idegi alapú idegkimerültség esetén
  • túlhajszoltság miatti alvászavaroknál
  • változókor nehézségeinél
  • idegi eredetű gyomorpanaszoknál
  • szorongásnál

Ha ilyen jellegű panaszaid vannak, első sorban keresd fel orvosodat/természetgyógyászodat! Várandósoknak, szoptatás alatt és 12 év alatti gyerekeknek nem ajánlott!

Kiszerelés: 15 ml
Gyártó: doTERRA

34 990 Ft

Elfogyott

Megosztás:

doTERRA Valerian/Orvosi macskagyökér illóolaj 15 ml

A doTERRA Valerian/Orvosi macskagyökér illóolajat a gyógynövény gyökeréből gőzdesztillálással nyerik ki Kína Kojcsou tartományának vidéki térségein.

A „jól lenni” latin megfelelőjéből, a „valere” szóból eredő orvosi macskagyökér egy rózsaszínű virágos évelő növény elnevezése, amely tavasszal virágzik, amikor jellemzően a növény gyökerének betakarítását végzik. Az Orvosi macskagyökér esszenciális olaj egyik legrégebb óta és legtöbbet vizsgált tulajdonsága, egészen az ókori görög és római időkig visszanyúlóan, hogy képes elősegíteni a megnyugvás érzését. Magát az olajat gőzlepárlás útján állítjuk elő a növény szeszkviterpénekben és szeszkviterpenolokban gazdag gyökeréből, amelyek ellazító tulajdonságaikról ismertek. Az Orvosi macskagyökér esszenciális olaj segíthet megnyugodni és lecsillapodni a zaklatott pillanatokban, főzéshez vagy házi gyógymódokhoz alkalmazva pedig kiegyensúlyozó, földes aromát nyújt.

Válaszd ezt az illóolajat a testi – lelki ellazulásként az esti rutinodhoz.

Segítség lehet még:

  • idegi alapú idegkimerültség esetén,
  • túlhajszoltság miatti alvászavaroknál,
  • változókor nehézségeinél,
  • idegi eredetű gyomorpanaszoknál,
  • szorongás esetén.

Ha ilyen jellegű panaszaid vannak, elsősorban keresd fel orvosodat/természetgyógyászodat! Várandósoknak, szoptatás alatt és 12 év alatti gyerekeknek nem ajánlott! Májbetegség esetén alkalmazása nem javallott.

További ötleteket Az esszenciális élet – az esszenciális olajok legátfogóbb kézikönyve c. könyvben találsz, amely inspirációt nyújt, hogyan építhetjük be az illóolajok használatát a mindennapi életünkbe.

Az illóolajok bemutatása és ismertetése egy útbaigazítás és egy természetes mód arra, hogy szervezetünk öngyógyító folyamatait elősegítsük és támogassuk. Az illóolajok által egészségesebb, kiegyensúlyozottabb és tudatosabb életet élhetünk.

Miért éppen a doTERRA?

Amikor a doTERRA esszenciális olajait használod, olyan olajokat használsz, amelyek tiszták, szennyező és töltőanyagoktól mentesek. Ugyanis a doTERRA felállított egy normát, amellyel biztosítja, hogy olajai 100%-os tisztaságúak legyenek – erre az esszenciális olajok ágazatában korábban még nem volt példa.

A doTERRA esszenciális olajok minden egyes tétele szigorú tesztelési eljáráson esik át. Ezután minden olajat elküldünk egy független harmadik félhez is további tesztelés és jóváhagyás céljából. A végeredmény pedig a legkiválóbb esszenciális olajok és termékek, amelyeket – biztos lehetsz benne! – mindennap mindenki biztonsággal használhat a családodban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„doTERRA Valerian/Orvosi macskagyökér illóolaj 15 ml” értékelése elsőként
Kosár0
A kosár üres!
Vásárlás folytatása
0